04 dec. 2022 | 13:16

Oraşul din România unde o garsonieră costă 2.400 de euro. Cum arată locuinţa

News
Oraşul din România unde o garsonieră costă 2.400 de euro. Cum arată locuinţa
Cea mai ieftină garsonieră din România

Totul s-a scumpit în ultimele luni, iar piața imobiliară nu este o excepție. Apartamentele, garsonierele și casele au prețuri mult mai mari, iar multor le este foarte greu să achite ratele la bancă. Cu toate acestea, există locuințe pentru toate buzunarele, cum ar fi o garsonieră de 2.400 de euro.

Garsoniera care se vinde cu 2.400 de euro

Anunțul este adresat celor care vor să se mute în localitatea Petrila. Aici există o garsonieră care se vinde cu doar 2.400 de euro. Nu este o sumă mică de bani, însă dacă luăm în calcul faptul că putem cumpăra o locuința cu acești bani și faptul că restul prețurilor sunt astronomice, 2.400 de euro nu mai este mult.

Petrila este o localitate în județul Hunedoara, iar potrivit anunțului de pe OLX, garsoniera se află la etajul 6. Noul proprietar care vrea să achiziționeze locuința trebuie să se branșeze la utilități, nu există datorii la stat, însă va trebuie să renoveze toată garsoniera.

„Vând garsonieră oraș Petrila, situată pe Strada 8 martie, bloc 33, etaj 6. Viitorul proprietar trebuie să își facă contract la utilități deoarece eu m-am debranșat, fiindcă nu am locuit acolo. Prețul este de 120 milioane vechi”, se arată în anunțul postat pe OLX.

Apartament cu doar 7.500 de euro

Dacă dorești să te muți în județul Mehedinți, poți găsi și aici prețuri la imobiliare foarte bune. Cu doar 7.500 de euro poți achiziționa un apartament cu două camere, hol, baie și bucătărie, în zona Porților de Fier.

Se află la parter, iar la fel ca și în cazul garsonierei de 2.400 de euro, apartamentul necesită îmbunătățiri. Dar, în cele din urmă, este doar 7.500 de euro, așa că nu trebuie să te aștepți la condiții de lux.

Mini-garsonieră cu cabină de duș în dulap

Plecăm din România și ajungem în Londra, acolo unde piața imobiliară este printre cele mai scumpe din Europa. Cu toate acestea, dacă ești dispus să faci compromisuri, poți găsi chirii accesibile, chiar și în centrul Capitalei.

Aici, în centrul Londrei, un studio flat la parterul unei clădiri poate fi închiriat cu 1.300 de lire pe lună. Din nefericire, dușul este ascuns în dulap, iar bucătăria este o nișă, unde sunt așezate frigiderul și cuptorul cu microunde.

Anunțul, care descrie garsoniera a fiind o locuință compactă,  devenit viral în Anglia și a stârnit comentarii amuzante din partea internauților.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro