09 aug. 2023 | 20:19

Oraşul din România considerat a fi cel mai romantic. Puţini turişti profită de acest paradis al iubirii

Turism
Oraşul din România considerat a fi cel mai romantic. Puţini turişti profită de acest paradis al iubirii

Tu știi care este orașul din România considerat un paradis al iubirii de către cuplurile de îndrăgostiți? Este des vizitat de străini, însă românii nu îi acordă aceeași importanță. Află în rândurile de mai jos în ce zonă ai putea să organizezi o escapadă în doi, dacă ai astfel de planuri.

Cel mai romantic oraș din România

Care este prima opțiune de pe lista ta, dacă ar fi să organizezi o escapadă romantică? Pentru unele cupluri, totul se poate rezuma la câteva zile de relaxare pe o plajă însorită, în timp ce alții preferă o aventură interesantă și plină de viață.

Indiferent de stilul pe care îl ai, sigur există o destinație romantică perfectă pentru tine. Mulți iau în calcul zone din afara țării noastre pentru a se relaxa împreună cu partenerul sau partenera. Playtech Știri îți propune să notezi pe lista opțiunilor tale și un oraș din România.

Un sondaj realizat anul trecut de către reprezentanții Free Now dezvăluie care este cel mai romantic oraș din România. Este o destinație ideală pentru cuplurile de îndrăgostiți. Puțini sunt cei care notează această zonă pe lista opțiunilor lor, din păcate.

Este vorba despre Brașov, oraș care se află în topul celor mai romantice locuri din țara noastră, potrivit reprezentanților Free Now. Și nici nu e de mirare, dacă ne gândim la frumusețile arhitecturale, istorice, culturale, dar și la peisajele superbe pe care le ascunde.

Ce orașe atrag cuplurile de îndrăgostiți

Brașov este considerat cel mai romantic oraș din România, perfect pentru o escapadă în doi. Aerul montan și imaginile ce te trimit în vremurile medievale, străzile frumoase și obiectivele turistice interesante nu au cum să te dezamăgească. Zona este perfectă pentru cuplurile de îndrăgostiți.

Palatul Barbu Știrbey, Biserica Neagră, Strada Sforii, Muzeul de Artă și Poarta Ecaterinei sunt doar câteva dintre obiectele ce îi atrag pe turiști. Mulți străini care ajung în România vizitează acest loc. Puțini români îi acordă aceeași importanță, din păcate.

Pe locul doi în topul celor mai romantice orașe din țara noastră se află Sibiul, care a obținut 17% dintre voturi. Locul trei în top este ocupat de București, cu 15%, iar locul patru de Cluj-Napoca, cu 12%.

Poate surprinzător pentru unii, Bucureștiul este plăcut de foarte multe cupluri. Românii susțin că acest oraș le oferă multe opțiuni îndrăgostiților, care vor să petreacă momente frumoase împreună.

Parteneri
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Justin Timberlake, prima dată în România. Unde îl poți vedea
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
A murit marea cântăreață. A plecat să le cânte îngerilor: Va rămâne în inimile noastre
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro