11 mart. 2024 | 23:02

Oraşul care are cel mai tânăr primar, Arafat l-a fotografiat. Cum e să conduci o comunitate la doar 19 ani

Știri Locale
Oraşul care are cel mai tânăr primar, Arafat l-a fotografiat. Cum e să conduci o comunitate la doar 19 ani
Oraşul care are cel mai tânăr primar

În timp ce alți tineri de vârsta lui au cu totul alte priorități, el a decis să se implice activ și direct în modelarea unui viitor mai bun pentru comunitatea sa. Raed Arafat a făcut o dezvălurie inedită despre orașul care are cel mai tânăr primar. Edilul, care are doar 19 ani, a avut o întâlnire cu șeful DSU.

Primar la doar 19 ani

În general, tinerii de 18-19 ani sunt cu gândul fie la distracție, fie la viitorul lor, la facultatea pe care își doresc să o urmeze, unii își câștigă atunci primii bani. Foarte puțini vor să se implice activ în gospodărirea comunității în care s-au născut și au crescut.

La doar 19 ani, Håvard Handeland este cel mai tânăr primar din istoria Norvegiei. Și-a obținut primul mandat în urma alegerilor organizate în septembrie 2023, când a preluat ștafeta de la predecesorul său, care a câștigat mandatul de primar al aceleiași comune, la vârsta de 21 ani.

Întâlnire cu Raed Arafat

Luni, 11 martie 2024, Handeland s-a întâlnit cu șeful DSU, Raed Arafat. Cei doi au vorbit despre „relațiile bilaterale strânse existente între țările noastre, atât pe linia managementului situațiilor de urgență, cât și prin acțiunile viitoare de colaborare pe linia protecției civile și a rezilienței societale”.

„Astăzi, 11 martie a.c., am avut deosebita plăcere de a primi vizita celui mai tânăr primar din istoria Norvegiei, Håvard Handeland, în vârstă de numai 19 ani, la DSU.

În luna septembrie a anului trecut, cetățenii norvegieni ai comunei Sauda aveau să-și aleagă primarul, persoana însărcinată cu rolul de autoritate executivă la nivel local. Premiera acestor alegeri a fost reprezentată de câștigarea alegerilor locale de către cel mai tânăr politician din istoria regatului Norvegiei, detronându-l astfel pe antecesorul său, care a câștigat mandatul de primar al aceleiași comune, la vârsta de 21 ani.”

Oraşul care are cel mai tânăr primar, Arafat l-a fotografiat. Cum e să conduci o comunitate la doar 19 ani

Foto: Facebook/ Departamentul pentru Situații de Urgență

Oraşul care are cel mai tânăr primar, legătură specială cu România

Există o legătură specială între țara noastră și oraşul care are cel mai tânăr primar din Norvegia. Reprezentanții DSU au punctat că „relațiile dintre România si Norvegia pe linia salvării de vieți, datează încă de la începutul anilor 1990, Crucea Roșie din Sauda aducând un aport imens în ceea ce privește sprijinul oferit în dezvoltarea primului echipaj SMURD din județul Mureș”.

„Aflat cu o delegație în România, Håvard Handeland a avut o întâlnire și cu șeful DSU, dr. Raed Arafat, unde discuțiile purtate s-au concentrat pe relațiile bilaterale strânse existente între țările noastre, atât pe linia managementului situațiilor de urgență, cât și prin acțiunile viitoare de colaborare pe linia protecției civile și a rezilienței societale”, s-a transmis pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Parteneri
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
REPORTAJ. Armată română, caut soldați. Ofer recompensă de 1.000 de euro pe lună. Problema: recruții nu prea au condiție fizică
Digi24
Salina Praid s-a scufundat. Ministerul Economiei recomandă turiștilor să nu meargă în zonă
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
A dopat-o intenționat sau nu Mouratoglou pe Halep? Ce spune Simona
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
Final pentru Simona Halep! Medicii au dat verdictul
Capital.ro
Se schimbă regulile la ITP. Şoferii români care trebuie să facă ITP la maşină de două ori pe an. Klaus Iohannis a promulgat legea
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! Când vin BANII de PENSII
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro