12 iun. 2024 | 13:13

Oprah Winfrey, internată de urgență. Care este starea celebrei prezentatoare TV, apropiații sunt îngrijorați

Monden
Oprah Winfrey, internată de urgență. Care este starea celebrei prezentatoare TV, apropiații sunt îngrijorați
Profimedia

Oprah Winfrey, în vârstă de 70 de ani, a fost spitalizată după ce a acuzat dureri mari de stomac. Celebra prezentatoare TV avea programată o apariție la CBS, însă nu a mai ajuns din cauza problemelor de sănătate.

Gayle King, prezentatoarea emisiunii, a dezvăluit însă câteva detalii despre starea lui Oprah Winfrey și a mărturisit că aceasta se confruntă cu un virus stomacal.

„Avea un fel de chestie la stomac – gripă stomacală. Nu voi fi prea grafic. Inutil să mai spun că a ajuns la spital, deshidratare, a trebuit să i se facă o perfuzie”, a continuat King, adăugând: «A fost o chestie foarte serioasă».

După ce a împărtășit detaliile, King i-a asigurat pe fani că Winfrey „va fi bine”, adăugând: „Sper că nu este supărată pe mine pentru că am dezvăluit acest detaliu”.
De asemenea, ea a ținut să împărtășească faptul că Winfrey și-a dorit foarte mult să fie prezentă în cadrul emisiunii și a „deranjat-o” foarte mult faptul că nu a putut să își facă apariția.

Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Oprah

Fără a da prea multe detalii, purtătorul de cuvânt al prezentatoarei a împărtășit o actualizare a stării sale de sănătate, spunând că ea „se recuperează” de la virusul stomacal. Lui Oprah Winfrey i s-a administrat i perfuzie din cauza deshidratării, iar acum „se odihnește și se simte mai bine pe zi ce trece”, au explicat aceștia.

Oprah Winfrey a slăbit spectaculos

Este posibil ca Gayle King să fi oferit explicația cu „gripa stomacală” pentru că ea și Winfrey se așteptau ca unii oameni să se întrebe dacă nu cumva vedeta are probleme de sănătate din cauza medicamentelor pentru slăbit pe care le-a luat.

În luna octombrie a anului trecut, CNN a raportat un nou studiu care sugerează că persoanele care iau medicamente injectabile populare pentru pierderea în greutate ar putea avea un risc mai mare de probleme digestive grave, cum ar fi pancreatita și obstrucțiile intestinale, în comparație cu cei care iau alte tipuri de medicamente pentru pierderea în greutate.

Studiul a constatat, însă, că riscurile ca persoanele să fie afectate de aceste afecțiuni sunt încă rare, potrivit CNN. Cu toate acestea, cererea pentru aceste medicamente a explodat, zeci de milioane de persoane luându-le în prezent în întreaga lume. Cercetătorii spun că până și riscurile rare ca acestea ar putea însemna sute de mii de cazuri noi, potrivit CNN.

Winfrey a ținut prima pagină a ziarelor în decembrie, recunoscând că a început să folosească medicamente pentru pierderea în greutate, ca o modalitate de a avea în sfârșit un anumit control asupra luptelor sale cu greutatea și imaginea corporală, care s-au desfășurat în public în ultimele decenii.

„A fost un sport public să râdă de mine timp de 25 de ani”, a declarat Winfrey pentru People în decembrie. „Am fost învinuită și făcută de rușine, iar eu m-am învinuit și m-am făcut de rușine”.

Winfrey a declarat pentru People că a înțeles mai bine cum să își mențină o greutate sănătoasă pe termen lung – și să scape de rușine o dată pentru totdeauna – prin încorporarea medicamentelor pentru pierderea în greutate într-o „abordare holistică” a sănătății sale, care include, de asemenea, exerciții fizice regulate și alte schimbări în stilul de viață.

 

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
A murit un cunoscut milionar român. Om de afaceri controversat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Ungurii voiau să îngenuncheze Transilvania. Ce plănuia Ungaria în inima României
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro