17 feb. 2024 | 16:48

Romică Țociu a schimbat echipa la Te cunosc de undeva. Ce spune despre Paula Chirilă: „Dansează un pic mai bine” EXCLUSIV

Monden
Romică Țociu a schimbat echipa la Te cunosc de undeva. Ce spune despre Paula Chirilă:

Romică Țociu a fost câștigătorul sezonului 16 al show-ului Te cunosc de undeva, unde a făcut echipă cu Adriana Trandafir. În sezonul 20, care are premiera diseară, de la ora 20.00 la Antena 1, actorul evoluează alături de altă actriță – Paula Chirilă. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, vedeta Antenei 1 ne-a povestit cum a ajuns în această combinație, care sunt punctele forte ale Paulei Chirilă la show-ul transformărilor, dar și care este cea mai mare teamă a lui.

Romică Țociu: “Cu Paula Chirilă mă înțeleg extraordinar de bine”

După ce a fost concurent la America Express alături de fiul lui, Cătălin, Romică Țociu este implicat în alte două producții ale Antenei 1: Te cunosc de undeva și serialul Bravo, tată! în urmă cu 4 sezoane, Romică Țociu și Adriana Trandafir, partenera lui de scenă la acea vreme, au fost marii învingători.

Între timp, Adriana Trandafir a fost desemnată să pregătească pe partea de actorie concurenții, așa că lui Romică a trebuit să i se găsească altă colegă.

“Cei de la Te cunosc de undeva s-au gândit într-o oarecare măsură să facă așa cuplurile cum și-au dorit și cum au văzut mai bine. Cu Paula Chirilă mă înțeleg extraordinar de bine, este și actriță și cântă și dansează, este fenomenală! Suntem de temut! E o gașcă atât de mișto la Te cunosc de undeva, cum nu îți imaginezi”, a declarat, pentru Playtech Știri, Romică Țociu.

Citește și: S-a trișat sau nu în competiția America Express? O fostă concurentă dă cărțile pe față. Momentul adevărului: “Nu mă dărâmă nimic” VIDEO EXCLUSIV

Romică Țociu: “De la o anumită vârstă nu mai poți să dansezi ca Bella sau ca Alexia sau ca Jo”

Actorul a fost prezent vineri seara la evenimentul de lansare a sezonului 20 și a urmărit în premieră transformările prin care au trecut el și colegii lui. În vârstă de 62 de ani, actorul ne-a mărturisit care este marea lui teamă legată de acest show. Speră ca ruleta să nu îi aducă de interpretat artiști și piese care impun coregrafii spectaculoase.

“E bine că sunt într-o gașcă tânără, pentru că am energie de unde să iau. Eu cu Paula cu adevărat putem face niște lucruri extraordinare la Te cunosc de undeva, sunt niște provocări e adevărat la vârsta mea, nu a Paulei, dar peste care vom trece cu succes”, a spus, pentru Playtech Știri, Romică Țociu.

Și a venit cu exemple care l-ar putea pune în dificultate.

“Să-ți pice Cardi B, să-ți cadă Michael Jackson, să-ți cadă trupe din astea care dansează foarte mult. Cu coregrafiile mai ușor. De la o anumită vârstă nu mai poți să dansezi ca Bella sau ca Alexia sau ca Jo”, a punctat el.

Actorul ne-a spus și care sunt punctele forte ale partenerei sale de scenă:

“Paula știe mai bine decât mine engleză, dansează un pic mai bine și cântă foarte bine. Eu am stat cel mai mult 4 ore la machiaj, dar nu pot să spun personajul”, a mai spus el pentru Playtech Știri.

Romică Țociu: “Sunt bine. Am tras lozul câștigător”

Comediantul spune că experiența trăită în reality show-ul America Express l-a supus la provocări la tot pasul, dar că nu a fost dorința lui să fie acolo, ci i-a îndeplinit dorința fiului său.

“Nu mai am nicio limită, acolo le-am învins pe toate din viața mea. Pot să mă bat cu oricine! Cătălin m-a determinat. El era fan înrăit și mi-a zis: “Tati, vreau să mergem acolo”. Bine, mă”.

Dacă sâmbătă seara, Romică Țociu este pe micul ecran la Te cunosc de undeva, duminica îl vedem tot la Antena 1, în serialul “Bravo, tată”.

“Și acolo e o gașcă foarte mișto. Am partitura – iubita mea în film este Laura Cosoi. Cine, Doamne, iartă-mă, nu și-ar dori așa ceva! Sunt bine. Am tras lozul câștigător”, a precizat el cu umoru-i caracteristic.

Citește și: Romică Țociu a împlinit 62 de ani. Ce mesaj le transmite câștigătoarelor America Express și cu cine vrea să participe la următorul show TV: „Să fim ispite” EXCLUSIV

 

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Meghan îl duce pe Harry în Nigeria, în căutarea rădăcinilor familiei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Horoscop 11 mai 2024. Berbecii iau o decizie importantă, Scorpionii au un moment de sinceritate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro