17 dec. 2021 | 09:50

Olivia Steer intervine după scandalul în care a fost implicată Diana Șoșoacă. Ce ar fi pățit: ‘Până la iad e un singur pas’

Monden
Olivia Steer intervine după scandalul în care a fost implicată Diana Șoșoacă. Ce ar fi pățit: ‘Până la iad e un singur pas’
Olivia Steer, reacție în scandalul în care a fost implicată

Olivia Steer intervine într-un scandal în care s-a trezit implicată. Ce spune soția lui Andi Moisescu? Vedeta a fost ținta jurnaliștilor și a fost alăturată cu Diana Șoșoacă, unul din personajele controversate zilelor noastre.

Olivia Steer, reacție în scandalul în care a fost implicată cu Șoșoacă

Soția lui Andi Moisescu este cunoscută pentru credințele sale în privința multor lucruri. Aceasta face declarații despre refuzul unor invitați de a acorda inteviuri unor jurnaliști străini.

Totul a plecat de la  scandalul stârnit de vizita jurnalistei străine Lucia Goracci la București care a dorit să realizeze un material despre situația vaccinării în România și a inclus și un interviu cu senatoarea Șoșoacă.

Olivia Steer surprinde cu o declarație din care a lăsat să se înțeleagă că și ea a primit diverse oferte de-a lungul timpului pentru a oferi interviuri unor instituții de peste hotare. Concret, ar fi fost vorba de Rai Uno, care are o poziție pozitivă în privința vaccinări, lucru deosebit pentru fanii care o cunosc pe vedetă și știu poziția sa.

„Am tot zis pas la diverse invitaţii curtenitoare”

 

„De prin 2015 încoace, am tot zis pas la diverse invitaţii curtenitoare şi în mod egal dubioase de a da interviuri unor cotidiene internaţionale şi agenţii de presă străine, unei televiziuni franţuzeşti sau unor grupuri de antropologi care făceau, cică!, cercetare în teren cu privire la profilul scepticului român, pe bani mari veniţi de-afară.

Sanki! Lucrând în mass-media atâţia ani, am aflat, direct de la sursă, şi am văzut cu ochii mei că de la RAI la IAD e un singur pas. Sau mai puţin…”, notează Olivia Steer într-o postare distribuită pe noul său cont de Facebook.

„Între timp, metodele prin care sunt vânaţi negaţioniştii s-au diversificat şi rafinat. Şi chiar şi aşa, tot jalnice şi transparente au rămas”, crede ea. „Dar despre toate astea, pe larg, curînd, pe blog…”, a detaliat vedeta.

„Protocoalele criminale ale OMS”

Olivia Steer a tulburat apele în spațiul public în privința vaccinării și pandemiei de coronavirus. Cea mai recentă declarație a sa conține afirmații în care susține că pacienții infectați cu virusul chinez sunt ”sufocaţi şi însetaţi” și ucişi de ”protocoalele criminale ale OMS” şi cu ”complicitatea criminală a eroilor din linia întâi”.

De asemenea, vedeta a spus că ”guvernele pandemice mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populaţiei sentimente de frică iraţională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%”. Fanii vedetei sunt surprinși de cele meționate acum și așteaptă să vadă alte păreri ale fostei jurnaliste.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro