Olivia Steer, declarație de dragoste în versuri pentru Andi Moisescu. Mesajul te lasă fără cuvinte

Olivia Steer, declarație de dragoste în versuri pentru Andi Moisescu. Mesajul te lasă fără cuvinte
Olivia Steer, declarație de dragoste în versuri pentru Andi Moisescu. Mesajul te lasă fără cuvinte

Olivia Steer și Andi Moisescu împart și bune și rele de aproape 15 ani încoace. Timpul a trecut, dar fiorii dragostei sau recunoștința unuia față de celălalt…nu. Cu doi copii și multe griji, cel puțin în această perioadă, cuplul își face timp și pentru o declarație de dragoste.

Olivia Steer, declarație de dragoste în versuri pentru Andi Moisescu

Olivia Steer și Andi Moisescu sunt părinții a doi băieți, Luca și David, iar împreună au adunat aproape 15 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în 2002, chiar dacă lucrau la aceeași televiziune de mult timp. Doi ani mai târziu, aceștia au decis să facă nunta.

Evenimentul a fost de poveste și invitații pe măsură, căci au participat nume mari din showbiz-ul românesc de la acea vreme. La loc de cinste au fost colegii de breaslă a lui Andi, anume Amalia Enache, Andreea Esca, Mihai Codreanu, Paula Herco, Elena Lasconi, Roxana Ciuhulescu, Corina Dănilă, Andreea Liptak, Mihai Dedu și mulți alții.

Astăzi, au rămas aceeași, dedicându-și iubirea. De această dată, Olivia i-a scris un mesaj de iubire soțului ei, pe contul său de Instagram, în descrierea unei imagini în care se află alături de acesta.

Mesajul pentru soțul ei

„fac cromoterapie. mereu,
expunîndu-mă aurei tale orbitoare,
mă vindec de răni vechi
cu lumina violet
a chakrei tale superioare”, i-a scris Olivia soțului ei.

 

View this post on Instagram

 

fac cromoterapie. mereu, expunîndu-mă aurei tale orbitoare, mă vindec de răni vechi cu lumina violet a chakrei tale superioare.

A post shared by Olivia Steer (@oliviasteer) on

Admiratorii s-au întrecut în laude: „Am o admirație deosebită pentru amândoi/ Sunteți minunați împreună!!!/ Minunați oameni!/ Minunată pereche, familie. Oameni cu suflet enorm. Dumnezeu să vă ocrotească!/ Frumos…Deosebit de frumos/ Superb! Asortați unul cu altul”.