Olimpia Melinte este uimită de mesajele pe care le primește: ‘Nu înțeleg nimic’

Olimpia Melinte este uimită de mesajele pe care le primește: ‘Nu înțeleg nimic’
Ce mesaje primeste Olimpia Melinte, Eliza din serialul Vlad

Olimpia Melinte, actrița din serialul ”Vlad”, de la Pro TV, este însărcinată în luna a șasea. Aceasta a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, ”La Măruță”, și a povestit cum merge sarcina, dar și ce proiecte mai are. Tot ea a dezvăluit că serialul Vlad se difuzează acum și în Bulgaria.

Olimpia Melinte este uimită de mesajele pe care le primește

Olimpia Melinte este însărcinată în luna a șasea și este într-o formă de zile mari. De altfel, actrița a început să facă mișcare, și anume dans. Cu toate acestea, în primele luni, ”Eliza” din serialul Vlad a avut câteva probleme specifice graviduțelor.

”E energica, cred ca e gimnasta (n.red. despre bebelușul din pântece). Primele luni au fost foarte complicate, dar acum fac sport, pregatesc și surprize pe Pro Tv Plus, în prezent dansez, fac zumba”, a mărturisit frumoasa actriță, care acum cere sfaturi despre un potențial nume pentru fiica sa.

”Mie mi-au propus foarte mulți numele de Eliza, numele meu din serialul Vlad. La prima sarcină, m-am gandit prima oara la numele meu din primul film, Magda, dar personajul nu a avut un final fericit. Din pacate, am avut numai roluri negative in film”, a mai spus Olimpia Melinte, mamă a unui băiețel în vârstă de 6 ani, care în prezent pune la cale un proiect dedicat mămicilor.

”Primesc mesaje în chirilică”

”Fac o emisiune pentru viitoarele mamici, ce analize de sarcină trebuie sa faci, ce trebuie sa mananci în sarcină. Am filmat deja cinci ediții”, a mai măturisit actrița.

Cât despre serialul de succes ”Vlad”, care a fost difuzat pe PRO TV, actrița a mărturisit că în prezent se difuzează și în Bulgaria.

”Vlad” se difuseaza in Bulgaria si mi se pare incredibil. Adesea primesc mesaje in chirilica, ceea ce mi se pare incredibil. Evident, eu nu inteleg, le inteleg doar pe cele in engleza, ca e mai usor. La bulgari, filmul este cu subtitrare, daca s-ar fi difuzat in Italia sau Spania, ar fi fost dublat”, a conchis Olimpia Melinte.

Olimpia Melinte s-a născut la data de 7 noiembrie 1987, Iași. Acesta este o actriță română de teatru, televiziune, voce și film. Aceasta este la a doua sarcină, devenind, în luna aprilie, mamă pentru a doua oară. Actrița mai are un băiețel, pe nume Sasha, în vârstă de șase ani. Și de data aceasta, Olimpia Melinte vrea să nască natural.

”Vreau să nasc natural cum am născut și la Sasha. Sper să fie totul bine. La el a fost o naștere foarte complicată pentru că eu sunt foarte încăpățânată, dar la a doua am înțeles că e mai simplu, deci poate am noroc”, a spus actrița la Vorbește Lumea, în urmă cu ceva timp.