Olguța Barna, soția lui Dan Barna, i-a jignit pe membrii USR, în timpul unei ședințe informale. Cum i-a numit

Olguța Barna, soția lui Dan Barna, i-a jignit pe membrii USR. Cum i-a numit pe aceștia?

Azi, 12 noiembrie, românii au putut vedea ce similitudini există între Olguța Vasilescu și Olguța Barna. În cadrul unei ședințe informale, soția lui Dan Barna i-a jignit pe membrii Uniunii Salvați România. Cum i-a numit aceasta?

Olguța Barna i-a jignit pe membrii USR

Ziua de marți a surprins un discurs de „primă-doamnă” din partea soției lui Dan Barna. Pe lângă premiera aferentă, românii au putut vedea cum chiar Olguța Barna i-a jjignit pe membrii Uniunii Salvați România. Soția lui Dan Barna a intervenit în cadrul unei ședințe a conducerii partidului și i-a jignit pe membrii USR care nu au tras în campanie pentru soțul său, făcându-i acestuia dreptate.

Liderii formațiunii au discutat aseară, înformal, pe un chat video, despre eșecul de care a avut parte Barna la alegerile prezidențiale. La un moment dat, în timpul în care Barna vorbea despre implicarea partidului său în campanie, soția sa s-a auzit pe fundal cum îi jignește pe cei care ar fi putut să-i fi adus câștigul, au relatat numeroși lideri USR care au participat la discuție, pentru Adevărul.

Vorbele Olguței Vasilescu, postate și pe un grup intern al formațiunii
Vorbele Olguței Barna, postate și pe un grup intern al formațiunii. Iată cum i-a jignit pe membrii USR Sursa: adevărul.ro

Olguța Vasilescu: ”Să se uite în frigider”

În cadrul ședinței au fost prezenți: parlamentari, europarlamentari, lideri de organizaţii judeţene şi membri ai Biroului National, plus lideri ai grupurilor de consilieri locali. Mulți s-au sesizat spunând că a copiat modelul Olguței Vasilescu, după ce i-a transmis lui Victor Ponta ”să se uite în frigider” pentru a vedea mesajele transmise de social-democraţi.

„Tragic este însă altceva. Că guvernează un partid care în alegeri are 20% şi trece în Opoziţie un partid care a luat 46% la alegeri. Cum s-a întâmplat asta, dragi colegi? Prin trădarea fostului nostru coleg de partid, Victor Ponta. Care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la PSD-işti. Eu zic să se uite în frigider”
Olguța Vasilescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI