15 dec. 2023 | 09:59

Oferta lunii decembrie la Digi RCS-RDS. Clienţii primesc un telefon mobil cadou, care este condiţia

Social
Oferta lunii decembrie la Digi RCS-RDS. Clienţii primesc un telefon mobil cadou, care este condiţia
Digi RCS-RDS a anunțat oferta lunii decembrie 2023. Poți beneficia de un telefon nou cu doar 26 lei pe lună.

Digi RCS-RDS a pus la bătaie o nouă ofertă pentru clienții rețelei de telefonie mobilă. În pragul Crăciunului și a Anului Nou, românii vor putea să beneficieze de o ofertă imbatabilă. Cine va putea să primească în dar un dispozitiv telefonic și în ce condiții. Află detaliile în rândurile de mai jos.

Digi RCS-RDS a anunțat oferta lunii decembrie 2023

Nu mai este deloc mult și sărbătorile de iarnă își vor intra în drepturi. În spiritul festiv al acestei perioade, reprezentanții rețelei de telefonie mobilă Digi RCS-RDS au anunțat lansarea unei oferte de nerefuzat pentru clienții săi. Aceasta se adresează celor mai noi abonați ai operatorului.

Dacă îți dorești și tu să beneficiezi de prețuri avantajoase, continuă să citești aceste rânduri pentru a afla în ce constă concret oferta Digi RCS-RDS. Persoanele care se vor porta la rețeaua de telefonie mobilă amintită vor putea să achiziționeze un smartphone de ultimă generație aproape gratis.

Poți beneficia de un telefon nou cu doar 26 lei pe lună

Mai exact, persoanele care se abonează la rețeaua de telefonie mobilă Digi RCS-RDS vor putea să achiziționeze un dispozitiv mobil Nokia C32, pe care îl vor putea achita în rate lunare, la prețul de 26 de lei, potrivit anunțului făcut de reprezentanții companiei pe platformele sociale.

„Alege tehnologie fiabilă la preț accesibil, cu Nokia C32! Poate fi al tău acum în 24 de rate, la doar 26 de lei/lună!”, se arată pe pagina de Facebook a companiei.

Te-ar putea interesa și: Lovitură pentru Digi RCS RDS: cine face legea în piața de comunicații din România dintre Orange și Vodafone

Ce altă ofertă a mai lansat Digi RCS-RDS înainte de sărbătorile de iarnă 2023-2024

Nu este prima ofertă pe care compania de internet, televiziune și telefonie o face pentru clienții săi în sezonul de iarnă. Recent, Digi RCS-RDS a lansat o campanie prin care persoanele fizice și juridice pot să beneficieze de o reducere la jumătate de preț din valoarea unui abonament.

Oferta de 50% reducere din valoarea abonamentului clienților, în cadrul campaniei Bucuria vine Nelimitat, se aplică pentru o perioadă de 6 luni, la portarea în rețeaua mobilă, potrivit informațiilor comunicate de reprezentanții operatorului de telefonie mobilă.

Abonații Digi RCS-RDS care aleg să aducă unul sau mai multe numere de telefon în rețea vor beneficia timp de jumătate de an de prețuri reduse consistent. Pentru a te bucura de ofertă, trebuie să închei un contract pentru o perioadă de 24 de luni, adică pe durata unui an.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Claudia Pătrășcanu, poze în costum de baie. Cât de pregătită este pentru vară
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
EL e noul IUBIT al Simonei Halep! A invitat-o în oraș
Capital.ro
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată. Data până la care e valabilă promoția
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
BANI pentru ROMÂNI! Ajutoare financiare pentru PERSOANELE SINGURE și FAMILIILE NEVOIAȘE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro