Obsesia incredibilă pe care o avea Elvis. Ce făcea de fiecare dată când mergea într-o casă străină

Obsesia incredibilă pe care o avea Elvis. Ce făcea de fiecare dată când mergea într-o casă străină
Obsesia incredibilă pe care o avea Elvis. Ce făcea de fiecare dată când mergea într-o casă străină

Elvis Presley s-a stins din viață pe 16 august 1977, la reședința sa din Memphis. Deși au trecut 45 de ani de la moartea artistului, fanii lui încă sunt interesați de viața personală a regelui Rock ‘n’ Roll-ului. Fosta lui parteneră de viață, Priscilla Presley, a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața petrecută alături de cântărețul american.

Elvis Presley a murit de tânăr, la vârsta de 42 de ani, din cauza unui atac de cord. Zeci de ani s-a speculat că moartea lui a fost declanșată de consumul mare de medicamente, dar și de droguri. Cea care l-a cunoscut cel mai bine a fost soția lui, Priscilla Presley.

Elvis Presley era obsedat de curățenie

După decesul solistului, aceasta a scos la iveală detalii ciudate din viața lui privată. Într-un interviu recent pentru WGN 9 Morning News, Priscilla a dezvăluit că Elvis era germofob, adică era obsedat de curățenie și se temea de microbi.

Priscilla Presley a început prin a spune că fostul ei soț își bea cafeaua ținând cana de lângă mâner, pentru că avea impresia că acel loc este cel mai curat, care nu fusese atins de alte persoane înaintea lui. În plus, avea pretenția să fie extrem de curat în locuință sau în alte locuri unde mergea. Vedeta a recunoscut că cea care i-a influențat acest stil de viață a fost chiar mama lui.

Actrița americană a dezvăluit că pe vremea când Elvis era doar un copil, mama lui îi dădea cuţit, furculiţă şi lingură de fiecare dată când mergea în vizită pe la rude. Drept urmare, interpretul obișnuia să care cu el tacâmuri de fiecare dată când era plecat de acasă. Se pare că regele muzicii rock ura ideea să atingă tacâmurile altora, pentru că acestea puteau fi murdare.

De ce au divorțat Priscilla și Elvis Presley

Priscilla și Elvis Presley s-au căsătorit în 1967, dar au ajuns să divorțeze în în 1973. Cei doi au avut un copil împreună, pe Lisa Marie Presley. în cadrul talk-show-ului britanic „Loose Women”, actrița a dezvăluit care au fost motivele despărțirii de artist.

„Bineînţeles că nu m-am bucurat de anii adolescenţei ca orice fată normală, aşa că a trebuit să mă adaptez. Doar îl urmam în ceea ce făcea el. Trăiam viaţa lui. Vedeam filmele pe care voia el să le vadă, ascultam muzica pe care voia el să o asculte şi mergeam unde voia el. Aşa că într-un fel m-am pierdut pe mine”, a explicat marea iubire a lui Elvis, potrivit Huffington Post.