03 sept. 2022 | 09:30

Obiectul pe care să îl pui în sufrageria apartamentului tău. Aduce prosperitate și mult noroc

Diverse
Obiectul pe care să îl pui în sufrageria apartamentului tău. Aduce prosperitate și mult noroc
Cum iti amenajezi living-ul in stil Feng Shui

Care este obiectul pe care să îl pui în sufrageria apartamentului tău pentru a-ți aduce prosperitate și mult noroc, potrivit filosofiei Feng Shui. Cum putem atrage prosperitatea financiară prin amenajarea corectă a locuinței noastre, vedeți în articolul de mai jos.

Ce trebuie să ai în living pentru a atrage banii în casa ta. Nu vei mai suferi financiar niciodată

Românii care vor să atragă energia pozitivă în locuința lor, pot apela cu încredere la anumite reguli alee Feng Shui. Amenajarea camerelor de zi sau a dormitoarelor poate fi un lucru dificil dacă nu ținem cont de aceste aspecte, cu atât mai mult cu cât starea noastră financiară este una problematică.

Feng Shui recomandă câteva reguli simple de care trebuie să ținem cont pentru a atrage prosperitatea asupra noastră. Gena Rusu este specialist Feng Shui și a explicat în cadrul emisiunii Ego Life, ediția a 15-a, moderată de Dana Săvuică, la ce trebuie să fim atenți atunci când ne amenajăm living-ul, astfel încât să atragem un flux de energie pozitivă.

Cum se amenajează sufrageria și biroul

„În living avem nevoie de o canapea care să îmbrățișeze, biroul, dacă avem birou acasă, dacă lucrăm de acasă, e bine să aibă o formă care să îmbrățișeze, adică să fie în formă de L cu o latură sprijinită de perete, nu în mijlocul camerei, în valurile de energie care circulă prin casă.

Pot fi obiecte decorative joase care să alterneze cu cele înalte pentru că în Feng Shui vorbim despre apă și despre munte. La bază despre asta este vorba. Apa aduce prosperitate, aduce energie care ne ajută să facem bani, muntele ne oferă protecție”, a explicat Gena Rusu.

Cum să îți amenajezi bucătăria

În plus, și în bucătărie putem ține cont de anumite reguli Feng Shui pentru a amplifica energia care va atrage prosperitatea asupra noastră.

„Dacă locul permite, acolo poate fi plasat cuptorul, plita (n.r. insula din bucătăriile moderne), focul. Pentru că amplifică energia. Acolo ai energia prosperității. E foarte bine să pui aceste obiecte care activează prin simpla lor utilizare”, a mai precizat expertul Feng Shui.

Așează-ți patul unde sunt energiile pozitive

Și patul în care dormim trebuie așezat într-o anumită poziție, astfel încât să fim feriți de eventuale probleme de sănătate.

„Din punct de vedere FengShui există câteva locuri unde poți să așezi patul pentru că acolo este o energie care îți asigură acea protecție și armonie umană, și sănătate, în primul rând. Iar dacă îl muți într-o altă zonă unde nu sunt aceste energii s-ar putea să experimentezi probleme de sănătate, stres, furie, anxietate, depresie. Sunt energii care duc către aceste stări”, a mai spus Gena Rusu, conform sursei citate mai sus.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro