Obiectul pe care Eugen Teodorovici l-a avut la el, pe durata CEx-ului. Dăncilă: ”Ne linșează ăștia!”

Obiectul pe care Eugen Teodorovici l-a avut la el, pe durata CEx-ului. Dăncilă: ”Ne linșează ăștia!”
Obiectul pe care Eugen Teodorovici l-a avut la el, pe durata CEx-ului. Foto: mediafax.ro

Ședința de marți seară a PSD a fost presărată cu multe momente tensionate, iar pentru a trece mai ușor peste toate, știind ce va urma, Eugen Teodorovici a avut un obiect l-a el pe care s-a bazat.

Obiectul pe care Eugen Teodorovici l-a avut la el, pe durata CEx-ului

Marți seară, 26 noiembrie, a avut loc o ședința CEx, la sediul PSD din Kiseless. Ea a fost marcată de replica lui Eugen Teodorovici către Mihai Fifor: ”Unde e șobolanul ăla?”, de o presupusă cerere de demisie din partea Olguței Vasilescu către Vioricăi Dăncilă, dar și de forțarea demisiei șefei PSD din partea lui Marcel Ciolacu.

Obiectul pe care Eugen Teodorovici l-a avut la el, pe durata CEx-ului. Dăncilă: ”Ne linșează ăștia!”
Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici

Așadar, momente tensionate pe Kiseleff. Mai mult, ele au dus și la un moment tête-à-tête între Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici. Cel din urmă a luat-o deoparte pe candidata PSD la prezidențiale și a încercat să o convingă să nu demisioneze. Emoționată, Dăncilă i-a spus lui Teodorovici, potrivit surselor citate de G4Media.ro, că ”ne vor linșa ăștia dacă nu plecăm în seara asta”.

Momente tensionate la ședința CEx PSD

Rovana Plumb a intervenit în discuția celor doi și i-ar fi recomandat Vioricăi Dăncilă să facă un pas în spate. De aici s-a apelat și la divinitate. Teodorovici a fost în ședință cu Biblia după el, a pus-o pe masă și a vrut să îi pună pe colegii lui să jure dacă au luat bani de la stat, altfel decât prevede legea.  Mai apoi, Carmen Dan a luat și ea cuvântul și a spus că votul din Teleorman a fost pentru Liviu Dragnea.

Olguța Vasilescu, după ce i-ar fi cerut demisia lui Dăncilă

Printr-un mesaj postat miercuri dimineață, pe o rețea de socializare, Olguța Vasilescu a negat că i-ar fi cerut acest lucru lui Dăncilă. Fostul ministru al Muncii a precizat că rolul său în campania pentru alegerile prezidențiale a fost numai pentru a mobiliza partidul și că nu ea a conceput strategia electorală. „Total gresit! Am fost printre primii lideri PSD care au asumat greselile din campanie si nu numai si care si-a prezentat demisia”, a scris Vasilescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI