Obiectul care o ajută pe Simona Halep să căștige. E luat de la idolul ei: ”De atunci nu am mai dat-o jos”

Obiectul care o ajută pe Simona Halep să căștige. E luat de la idolul ei: ”De atunci nu am mai dat-o jos”
Simona Halep joacă în turul II la Roland Garros cu Irina Begu

Simona Halep a dezvăluit care este obiectul care o ajută să căștige. Acel obiect a fost luat de la idolul ei și spune că îl poartă în permanență. Simona Halep o va întâlni astăzi pe Irina Begu, 30 de ani, nr. 73 WTA, începând cu ora 16:00, în turul II de la Roland Garros 2020.

Simona Halep are un obiect secret care o ajută să câștige. De la cine l-a primit

Simona Halep a povestit care este obiectul care îi aduce noroc. Câștigătoare de acum 2 ani de la Roland Garros a vorbit despre pasiunea sa pentru tenis, cum a ajuns să practice tenisul și are și un mesaj pentru tinerele care vor să se apuce de acest sport.

La vârsta aia poate e un pic greu, intervine adolescența, și ai dorințe foarte mari, să ieși cu colegii, să mergi la plimbări sau să pleci în vacanțe cu prietenii, eu nu am avut parte de aceste lucruri. Poate nu este ideal, dar pentru ceea ce mi-am dorit eu de când am fost copil a fost ideal.

Simona Halep o intalneste azi pe Irina Begu in turul II de la Roland Garros
Simona Halep o intalneste azi pe Irina Begu in turul II de la Roland Garros

Simona Halep, împlinită din punct de vedere sportiv

Dacă își doresc cu adevărat să ajungă una din cele mai bune sportive din lume trebuie să renunțe la tot și să pună tenisul prioritate. Prioritatea mea este tenisul, nimic nu poate deranja această parte din viața mea, dar m-am mai relaxat în ultimul timp, mi-am îndeplinit toate dorințele, m-am împlinit ca sportiv, acum încerc să mă bucur de viață cât se poate”, povestește Simona Halep.

De asemenea, Simona Halep a vorbit și despre idolii copilăriei sale și a mărturisit că i-a fost rușine să îi ceara un autograf lui Andrei Pavel când era doar un copil.

Andrei Pavel, idolul Simonei Halep

L-am avut idol pe Andrei Pavel când eram copil, mereu când îl întâlneam aveam emoții, chiar mi-a fost rușine să-i cer autograf. La Roland Garros în 2007 am mers la meciul lui de dublu și i-am cerut manșeta! Și de atunci nu am mai dat-o jos din thermobag.

Și el m-a inspirat tot timpul și faptul că și el a câștigat la juniori la Roland Garros mi-am dorit și eu să fac același lucru. M-a îndrumat frumos, fără să mă cunoască. A fost o energie plăcută când ne-am întâlnit amical la teren.

Gică Hagi, un alt exemplu de urmat pentru Simona Halep

Apoi Gheorghe Hagi a fost unul din idolii mei, per total, nu neapărat în tenis, seriozitatea lui, dorința de a fi cel mai bun, perfecțiunea pe care o căuta mereu, mi-au arătat că așa trebuie să ca să fii cel mai bun”, a mai dezvăluit Simona Halep.

Partida din turul doi de la Roland Garros dintre Simona Halep-Irina Begu, are loc miercuri, 30 septembrie, la ora 16:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI