Obiectul bizar pe care Regele Charles îl ia cu el peste tot în călătorii. Nu te-ai fi gândit la asta

de: Ștefan R. Apostol
20 07. 2023

Proaspătul încoronat, Regele Charles al II-lea, are câteva tabieturi și obiceiuri extrem de ciudate, scrie presa din Albion. Printre aceste mici ciudățenii se numără și obiectul bizar pe care Regele Charles îl ia cu el peste tot în călătorii. Citește și află despre ce este vorba.

Autorul Tom Bower face dezvăluiri incendiare despre Regele Charles al II-lea

Despre Prințul Charles s-a scris mult, iar majoritatea materialelor publicate, fie articole în presa britanică, fie cărți, au scos pe rând la lumină multe tabieturi și obiceiuri cel puțin ciudate ale noului suverna, Regele Charles al II-lea.

Vezi și: Britanicii au răbufnit după dezvăluirile prințului Harry. Lovitura dură primită de fiul regelui Charles

O astfel de lucrare, semnată de Tom Bower, intitulată ”Rebel Prince”, a adus în atenția publicului însetat de picanterii mai multe lucruri necunoscute despre suveran. Multe s-au dovedit a fi adevărate, altele au scandalizat Casa Regală, dar nu și publicul cititor.

Printre aceste multe bizarerii se numără și ce relatări despre obiectul bizar pe care Regele Charles îl ia cu el peste tot în călătorii.

Care este obiectul bizar pe care Regele Charles îl ia cu el peste tot în călătorii

În cartea sa, scrisă înainte ca Regele Charles al II-lea să urce pe tron, Tom Bower a făcut mai multe afirmații, printre care și aceea că Regele cere să își ia propriul scaun de toaletă în turnee.

Atunci când un rege face o cerere, de obicei, este îndatorat membrilor echipei sale să îi îndeplinească dorința, dar reprezentannții Casei Regale au dezmințit zvonul care implica obiectul bizar pe care Regele Charles îl ia cu el peste tot în călătorii.

Vezi și: Ce avere are Regele Charles. A întrecut-o chiar şi pe Regina Elisabeta, dezvăluiri incredibile înainte de încoronare

S-a sugerat că Prințul Charles la acea vreme ar fi cerut ca anturajul său să călătorească cu tot confortul său obișnuit atunci când călătorește în jurul lumii pentru a se întâlni cu membrii publicului.

Când i s-a pus această întrebare prințului de atunci, moștenitorul a respins rapid zvonul și a învinețit încins radio din Australia în timp ce dădea răspunsul.

Dezvăluiri bizare despre Regele Charles al II-lea în cartea ”Rebel Prince”

Răspunzându-i unui reporter la întâlnirea de întâmpinare înaintea Jocurilor Commonwealth din 2018, moștenitorul tronului nega aceste presupuse zvonuri. Dar, Julian Payne, directorul de comunicare de atunci, a scris pe Twitter după aceea: ”Începe turneul prințului și al ducesei în Australia și Vanuatu: 30 de angajamente, 7 zile, 1 Jocurile Commonwealth-ului, 0 locuri în toaleta personală”.

Biografia a făcut afirmații detaliate despre o viață extraordinară de extravaganță și bogăție, descriindu-l pe viitorul rege ca fiind ”petulant, răsfățat, auto-indulgent și plin de autocompătimire”, conform TheMirror.

Prințul Charles voia ”dormitoare complete”

Alte afirmații includeau faptul că personalul regal a transportat dormitoarele complete ale Prințului Charles și Camilla, inclusiv patul său ortopedic, lenjeria proprie, rola de toaletă premium, două tablouri și scaunul de toaletă, atunci când a vizitat casa unui prieten.

De asemenea, s-a mai spus că mobilierul din dormitorul prințului de Wales și o rezervă personală de alimente organice au fost livrate cu o zi înainte de vizita sa pentru a înlocui dotările existente în camerele de oaspeți.

În biografie se mai susținea că cei 124 de angajați ai săi, majoritatea plătiți de contribuabilii britanici, includeau patru valeți care îl ajutau să își schimbe hainele de până la cinci ori pe zi.

Vezi și: Prințul Charles, detestat de Regina Elisabeta? Dezvăluiri inedite, de ce nu își place propriul fiu

Un expert în limbajul corpului a declarat că Regele Charles al II-lea a făcut un gest de autoconfortare care sugerează că s-a luptat cu confuzia președintelui american Joe Biden.

Liderul american se afla într-o vizită de scurtă durată în Marea Britanie, dar și-a făcut timp să se oprească la Castelul Windsor pentru a discuta cu Charles înainte de a se alătura delegaților de la Forumul de mobilizare a finanțării pentru climă.

În timp ce cei doi schimbau câteva cuvinte, dând încă mâna, președintele Biden a atins brațul drept al regelui cu mâna liberă, iar Charles a întors gestul. Experta în limbajul corpului Judi James a remarcat această manifestare tactilă, despre care a spus că i-a făcut să pară ”vechi prieteni”.