Obiectele pe care nu trebuie să le ții în casă. Cât de mult ghinion îți aduc

Obiectele pe care nu trebuie să le ții în casă. Cât de mult ghinion îți aduc
Obiectele pe care nu trebuie să le ții în casă. Cât de mult ghinion îți aduc

O casă decorată cu bun gust este un cămin călduros și sanctuar pentru cei ce locuiesc în ea. Există, totuși, câteva obiecte care aduc ghinion și pe care nu trebuie să le ții în casă.

Ce nu trebuie să ții niciodată în casă

Așa cum există plante care aduc ghinion sau noroc, la fel există o serie de obiecte despre care se spune că nu e bine să le ții în casă.

Mulți oameni aleg să își decoreze casa cu diverse obiecte despre care se spune că aduc noroc și prosperite, precum mici statui, obiecte de lemn sau dream catchere.

Exista unele obiecte care sunt purtătoare de energii negative, motiv pentru care nu este indicat să cumperi de la magazinele de antichități. Conform arta Feng-Shui, obiectele poartă cu ele amprenta karmică a persoanelor care le-au deținut și a trăirilor lor.

De exemplu un pandantiv care a fot purtat de o persoană care a trecut prin încercări grele sau boli adună energiile negative ale persoanei respective. Se spune că toate problemele le va prelua următorea persoană care alege să le poarte.

Iată ce obiecte nu e bine să ții în casă pentru că aduc ghinion

Tablouri sau fotografii vechi

Specialiștii avertizează că nu este bine să ții în casă tablouri și fotografii vechi, pentru că ele atrag energie negativă și sunt aducătoare de necazuri pentru familia care locuiește în acea casă.

În plus, tablourile sau picturile cu imagini violente au același efect. Optează pentru imagini sau peisaje vesele și colorate.

Animale împăiate

Se spune că nu este bine să ții în casă animale fără viață, pentru că ele au o aură negativă și sunt aducătoare de boli și sărăcie. Ele poartă ghinion și prevestesc moartea unei persoane care locuiește în acea casă.

Mătură veche

Dacă ai o mătură veche în casă e bine să o arunci și să îți iei alta noua, pentru că un astfel de obiect aduce nenorociri și ghinion.

Sticlă spartă

Specialiștii Feng-Shui spun că nu este indicat să stai cu un geam spart la casă, pentru că pe acolo poate intra ghinionul. Este valabil și pentru oglinzile sparte sau crăpate.

Hârtiuțe și bonuri nefolositoare în portofel

Cu toții uităm de bonuri sau diverse facturi și chitanțe ori bilețele în portofel. Ei bine, află că nu e deloc de bun augur să ții hârtie nefolositoare în portofel, pentru că vei avea parte de pierderi financiare și sărăcie.

Ceasuri stricate

Dacă ai acasă ceasuri care nu mai funcționează, e bine să le arunci la gunoi. Este un semn foarte rău, iar dacă le păstrezi, ghinionul te va urmări peste tot.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI