Obiectele care nu au voie să stea în dulapul de sub chiuvetă. Greșelile pe care le fac mulți oameni
Multe gospodine se plâng de lipsa spațiului în special în bucătărie. Majoritatea celor care stau la apartament înțeleg foarte bine acest chin. Unele dintre ele au venit de-a lungul timpului cu diverse opțiuni și au creat rafturi în plus unde se putea sau au profitat de fiecare centimetru liber pe care îl aveau la dispoziție. Un loc preferat de ele este spațiul de sub chiuvetă, acolo unde depozitează fel și fel de obiecte. Află că nu toate au ce căuta acolo, iar specialiștii susțin că nu este deloc indicat să le pui astfel. Despre ce lucruri este vorba?
Obiectele pe care nu trebuie să le pui sub chiuvetă: mulți le țin acolo
Majoritatea oamenilor își doresc să locuiască la casă, dar mulți oameni nu își permit un astfel de lux în ziua de azi. Desigur că o opțiune bună pentru orice familie este o garsonieră sau un apartament în chirie sau nu. Indiferent de modul în care este cumpărat sau plătit lunar, există aceeași limită în special când vine vorba despre bucătărie.
Bucătăriile de la bloc sunt în general micuțe. Mulți dintre cei mai gospodari au reușit de-a lungul timpului să găsească fel și fel de soluții așa că au creat dulapuri înalte și înguste în care să își pună lucrurile.
Cu siguranță că printre opțiunile tuturor se numără și spațiul de sub chiuvetă, acolo unde majoritatea persoanelor pun lucruri care nu ar trebui să fie depozitate astfel.
Aici nu trebuie să stea niciodată haine, prosoape sau încălțăminte pentru că există umiditate care ar putea să le deterioreze în timp. De asemenea, nu trebuie să pui deloc electrocasnice sau cutii de cadou tot din același considerent.
Sfaturi
Există un număr mare de persoane care își pui sub chiuvetă coșul de gunoi. Acesta emană un miros mai puternic din cauza țevilor și a aerului închis. Hârtia igienică, sticlele cu ulei sau recipientele goale de plastic nu trebuie nici ele să se regăsească sub chiuvetă.
Ai grijă la bureții de vase! Aceștia nu trebuie puși foarte aproape de robinet pentru că rețin umiditatea și promovează creșterea bacteriilor.
Sunt greu de dezinfectat și cel mai simplu este să renunți la ei după câteva utilizări. Un truc util este să îi pui într-o cutie într-un dulap din apropiere alături de alte produse și de mânușile pe care le folosești la spălatul vaselor. Este indicat să îi storci bine după ce îți termini activitatea cu ei.