Oana Zăvoranu și-a uluit fanii cu poza asta. Cum arată fără machiaj și ce detaliu au văzut fanii

Oana Zăvoranu s-a pozat fără pic de machiaj. Cum arată vedeta și ce au observat fanii?

Oana Zăvoranu și-a uimit fanii cu ultima postare din mediul online. Actrița din Sacrificiul s-a fotografiat fără pic de machiaj. Unii dintre internauți au fost plăcut impresionați, iar alții au fost cârcotași și nu au scăpat nici acum de curiozități. Ce detaliu au observat cu toții în răspunsul divei?

Oana Zăvoranu s-a pozat fără pic de machiaj. Cum arată vedeta și ce au observat fanii?

Cunoscuta actriță din Sacrificiul s-a pozat fără pic de machiaj. Vedeta a primit în cea mai mare parte laude în privința aspectului său, dar nici bine nu a răspuns la comentariile pozitive că a și fost luată la rost. Veșnica întrebare care i-a fost adresată a fost în legătură cu o viitoare sarcină. Ceea ce a șocat a fost că diva a răspuns foarte ambiguu la întrebare, chiar lăsând să se înțeleagă că ea și Alex lucrează la asta intes, deci își doresc această schimbare în viața lor. Mulți oameni au criticat-o pe vedetă în anii aceștia pentru faptul că s-a înclinat foarte mult asupra carierei și că viața ei nu ar fi urmat un curs normal.

Mai mult decât atât, critici aspre către ea au venit și atunci când a susținut că nu dorește să devină mamă în mod natural pentru că asta i-ar aduce foarte multe schimbări în privința aspectului, așa că lua în calcul posibilitatea unei mame surogat.

„Te admir, ești o adevărată femeie, dar vreau să te văd cu un bebe, ai fi minunată. Pe când?”, a fost întrebarea unui fan de-al artistei.

„Asta nu știu în momentul ăsta, dar orice e posibil”, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu, distribuit la InstaStory.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Multumesc pentru sutele de mesaje in care sunteti de acord cu mine referitor la parerile vis a vis de cum trebuie sa fie abordate tratamentele,(imbunatatirile), pe care o femeie trebuie sa si le faca la nivelul fetei sau corpului Da, sustin si voi sustine frumusetea PERSONALIZATA si nu cea copiata de la toate balabustele care merg la medicii esteticieni cu poza-n dinti si sunt facute ‘copy paste’ 😂 Unde va e personalitatea ? Daca mie mi-ar spune cineva ca seman cu alta decat cu mine m-ar lua instantaneu capu’ pt ca ar insemna ca toate particularitatile fizionomiei mele ar fi praf, iar eu nu mai sunt eu…🧐 Nu zic ca daca sunteti mai uratele sa nu va faceti mai frumoase…dar asta nu inseamna SA VA FACETI TOATE LA FEL 😈😈😈…mai bine mai urata si cu personalitate, decat belita si cașuchie ca toate 😄😂🙃 Consider ca fiecare fața este diferita si i se poate adapta cea mai buna versiune a ei…in limitele bunului simt macar 😉 A…Si nu va mai luati dupa tâmpele care pt orice frimitura aruncata de oricine, va spun sa va duceti colo sau colo, sau sa cumparati aia sau aia…ca totul e la misto, la vrâjeala si voi puneti botu’ 😈…uitati-va mai intai la ele cat sunt de triste, de false si de pline de bube…pe fata si in c.r 😂. Ok? Luati in seama DOAR INDRUMARILE facute de oameni seriosi, care nu pot fi cumparati pe un supozitor, o extensie, niste gumari, trei flori ofilite, o crema expirata, un ceai opărit sau un kil de botox 😂🥱 Va pup, Oana ♥️ See you soon 😉🙏🤗 #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #backtoyou #bitch #love #beautiful #natural #glam #makeup #family #cool #dope #america #power #money #god #vip #iam #theoneandonly

O postare distribuită de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) pe

„Toate baragladinele cu aere de ‘dive’ din ziua de azi”

Celebra divă și-a expus părerea despre operațiile estetice faciale în urmă cu câteva zile. Conform spuselor acesteia, cele care exagerează nu devin decât niște „mutanți la indigo”, susținând astfel naturalețea și trăsăturile caracteristice. Bruneta este deja cunoscută pentru comentariile extreme și transparente despre multe persoane publice de la noi care au trecut de linia fineții când au apelat la măestria medicilor esteticieni.

„Ideea este sa te intretii pentru a-ti pastra ( conserva) naturaletea, tineretea si trasaturile caracteristice, nu a te bombarda de operatii si injectii care sa te transforme intr-un mutant la indigo, asa cum sunt in proportie de 99% toate baragladinele cu aere de ‘dive’ din ziua de azi, care salașluiesc printre noi 🥱”
Oana Zăvoranu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI