Oana Zăvoranu și-a luat fanii prin surprindere cu un anunț șocant: „De azi sunt mamă”

Oana Zăvoranu și-a luat fanii prin surprindere cu un anunț șocant: „De azi sunt mamă”
Oana Zăvoranu și-a luat fanii prin surprindere. Anunțul divei

Oana Zăvoranu trăiește de mulți ani o poveste de dragoste alături de Alex Ashraf. Deși iubirea e mare, iar dorința bărbatului de a avea un moștenitor este nemărginită, diva pare copleșită, astfel că nu se întrevede prea curând marele anunț. Până atunci, își îmbunătățesc mariajul cu lucruri materiale, pe care vedeta le descrie ca fiind ”copii”, fiind atașată de obiectele pe care și le achiziționează. De această dată, este vorba despre o investiție serioasă.

Anunțul Oanei Zăvoranu: „A venit un nou membru al familiei. Ne face viața confortabilă”

Oana și soțul ei au declarat pe rețelele de socializare că sunt părinții unui ”copil” atipic. Este vorba despre un nou bolid, a cărui valoare se ridică la zeci de mii de euro. Cuplul este încântat de cea mai recentă achiziție, mai ales că automobilul se numără printre cele mai de fiță modele de pe piață.

Seara trecută, cei doi au găsit un moment pentru a scoate noua achiziție în lume. S-au plimbat cu mașina prin tot Bucureștiului și i-au testat toate funcțiile. Oana Zăvoranu a postat primele imagini cu ”Boss-ulică”. Atât ea, cât și Alex au trecut la volanul noului Mercedes, entuziasmați de puterea și eleganța lui.

„Am ajuns acasă după o zi extraordinar de tare, în care l-am cumpărat pe Boss. De azi sunt mama lui Boss, Bossulica șefă. A venit un nou membru al familiei, pe care îl iubim. Ne face viața confortabilă și luxoasă”, a spus vedeta pe contul de Instagram.

Vrea ca rodul iubirii lor să aibă cetățenie americană

„Mare parte din copii sunt răi, supărați, se tăvălesc, țipă. Dar genul de copii cuminți, inteligenți îmi plac. Eu, oricum, cred că m-am născut în altă viață în America. Acolo mă gândesc tot timpul și mergem mereu în vacanțe. Dacă o să fie să am vreodată copil cu Alex, o să vreau ca el să aibă cetățenie americană. Când o să fie, de fapt, nu dacă o să fie, că mă corectează soțul. O să fie o nebunie, cât de curând zice soțul”, a declarat Oana Zăvoranu într-un interviu pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI