Ce a făcut Oana Zăvoranu cu averea primită moștenire. Adevărul s-a aflat abia acum

Ce a făcut Oana Zăvoranu cu averea primită moștenire. Adevărul s-a aflat abia acum
Ce a făcut Oana Zăvoranu cu averea lăsată de Mioara Bănicioiu

Focoasa Oana Zăvoranu, activă în ultima perioadă pe rețelele de socializare, a devenit cunoscută după multe scandaluri. În afară de asta, Oana a mai fost în atenția presei și prin războiul cu mama sa. Războiul dintre cele două pornise de la averea Mioarei Bănicioiu. După decesul acesteia, toată averea i-a rămas brunetei, avere pe care o cheltuiește cu prisosință.

Ce a făcut Oana Zăvoranu cu averea lăsată de Mioara Bănicioiu

Au trecut aproape șase ani de la moartea Mioarei Bănicioiu, iar averea strânsă de aceasta i-a rămas fiicei, Oana Zăvoranu. Motiv de discordie între cele două, în trecut, averea Mioarei a generat adevărate scandaluri de presă.

Atât Oana Zăvoranu, cât și Mioara Bănicioiu s-au acuzat reciproc, totul ajungând la punctul la care, regretata Mioara Bănicioiu se gândea să doneze averea, numai să nu ajungă pe mâna Oanei. Dar, într-un final, cu puțin înainte să moară, cele două s-ar fi împăcat, sau cel puțin așa ni s-a dat de înțeles. La aproape șase ani de atunci, Oana Zăvoranu, cu averea considerabilă moștenită, își face de cap și cheltuie pe tot felul de extravaganțe.

”(…) mama m-a lăsat cu multe belele pe cap. Vă amintiți că un an a durat să pot să intru în Agricomex. Cu dosare făcute de cei care dețineau 42%, cu balamuc, etc… Mama nu mi-a lăsat mie vreun testament. A trebuit să mă lupt cu toți psihopații pentru ce era al meu de drept. Banii i-am investit într-o clinică medicală care este și asta un succes cu mult peste așteptări pentru mine și un motiv de mândrie pentru că de la o clinică m-am extins în trei locații.

În curând se fac patru, asta că tot nu eram eu o femeie de afaceri bună… Apoi am investit într-un parfum care, la fel, a fost un succes enorm și de pe urma căruia am câștigat foarte mulți bani, bani făcuți pe numele meu și seriozitatea mea față de brandul pe care îl reprezint.”, povestește Oana Zăvoranu despre averea moștenită.

Vedeta se consideră un bun manager

După cum a povestit bruneta, se consideră a fi un bun manager, iar investițiile de până acum, cel puțin declarativ, i-au adus atât beneficii financiare considerabile, cât și satisfacții personale. Vedeta spunea la un moment dat că ar vrea să-și mărească conturile. În același timp, recent, bruneta a declarat public că se gândește să se mute în America.

”Logic că am tot ce îmi trebuie să trăiesc bine eu și familia mea. Anul ăsta voi face investiții ca să îmi măresc veniturile cum e și logic. Nu văd de ce nu ar mai vrea și Oana Zăvoranu niște milioane de euro, când și Țiriac mai vrea niște sute de milioane de euro! Care e problema de fapt?

M-aș muta part time în America! Și asta e una din dorințele mele cele mai mari după altele… Să am două reședințe și să stau unde “vrea mușchii” mei și cât “vrea mușchii” mei, pentru că americancă m-am simțit de pe la vreo 6-7 ani în sufletul meu și în felul meu de-a fi!”, a mai declarat bruneta celor de la Ciao.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI