Oana Zăvoranu nu se lasă. A publicat o imagine rușinoasă cu Pepe. Nici Oana Roman nu a scăpat

Oana Zăvoranu nu se lasă. A publicat o imagine rușinoasă cu Pepe. Nici Oana Roman nu a scăpat
Oana Zăvoranu nu se lasă. A publicat o imagine rușinoasă cu Pepe. Nici Oana Roman nu a scăpat

Cu toate că mai multe vedete din România au depus plângere împotriva ei, Oana Zăvoranu nu se lasă. Bruneta continuă acest război pe care l-a pornit împotriva vedetelor care, mai nou, dețin și titlul de ‘influenceri’.

Oana Zăvoranu a publicat o imagine rușinoasă cu Pepe

După ce a făcut mai multe declarații în mediul online la adresa vedetelor, Oana nu se lasă. Se pare că plângerile depuse de Oana Roman, Adelina Pestrițu sau Cristina ICH împotriva ei nu o afectează deloc. Ba mai mult, Zăvoranca nu îl uită nici pe fostul ei coț, celebrul Pepe care se află în plin proces de divorț de Raluca Pastramă.

Azi, Oana Zăvoranu a publicat pe contul ei o imagine destul de rușinoasă cu Pepe. Alături de el se află nimeni alta decât Floricica Dansatoarea, fostă concurentă iUmor. Să nu uităm că aceasta este și o figură a scandalurilor pornite în spațiul public, mai ales la proteste.

Oana Zăoranu a râs pe seama fostului soț despre care spune că râde forțat în poza cu Floricica Dansatoarea (imaginea poate fi văzută în galeria foto de mai sus). Bruneta a profitat de ocazie să îi mai arunce o săgeată și Oanei Roman, bună prietenă cu Pepe. Pe aceasta din urmă a mai atacat-o și în alte rânduri.

Oana Zăvoranu, nou atac la Oana Roman

“Ce e cu colțu’ ăla? Râzi tu, da’ nu e râsu’ tău! Rânjești sau râzi? Ți-e frică, nebunule că te vede Peppa și jar mănânci” și “Opaaa… stai că se îngroașă gluma… Peppa, păi ce face mă, pipița? Face poze cu ‘dublura’ ta? Eu zic să iei repede măsuri drastice, că așa nu se mai poate”, spune Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare.

Pe un story postat pe Instagram, Oana Zăvoranu a și îndrăznit să facă o comparație nepotrivită. Bruneta a spus că Oana Roman seamănă bine cu Floricica Dansatoarea, cel mai probabil ca o mică răzbunare după ce fiica lui Petre Roman a decis să o acționeze în instanță.

Oana Zăvoranu nu se teme că va fi dată în judecată

“Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloabelor care vă prostesc și vă iau banii la mișto pe ace, brice și carice. Bufeurile lor mă amuză și mă fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și neînduplecat. (…)”, a scris actrița pe o imagine urcată pe Instagram Stories.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI