EXCLUSIV Ce pedeapsă riscă Oana Zăvoranu după ce a atacat public vedete. Va plăti scump

EXCLUSIV Ce pedeapsă riscă Oana Zăvoranu după ce a atacat public vedete. Va plăti scump
Ce pedeapsa risca Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu le-a declarat ”război” influencerelor din România. Și dacă pe Instagram le-a luat la rând, acum o face și pe canalul de YouTube, unde desființează constant nume precum Oana Roman, Adelina Pestrițu, Cristina ICH sau Anda Adam.

Ce pedeapsă riscă Oana Zăvoranu după ce a atacat public vedete

Oana Zăvoranu este de neoprit sau, cel puțin, cu acest motto și-a început bruneta video-urile pe YouTube: ”Pe mine nu mă oprește nimeni”, este, de altfel, titlul primului ei clip pe YouTube, în care vorbește despre influencerele momentului. Doar că Oana Zăvoranu ar putea avea de suferit de pe urma acestor video-uri, iar Playtech a aflat motivul.

Iar motivul este următorul. Cristina ICH, Adelina Pestrițu, Anda Adam și Oana Roman au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru prejudicierea imaginii, după ce Oana Zavoranu a postat o serie filmulețe pe canalul ei de Youtube, în care le atacă pe acestea.

„Observându-se o recrudescenta a faptelor care aduc atingere onoarei si demnitatii si, dupa caz, reputatiei unei persoane, legiuitorul a inasprit legislatia aplicabila in domeniu, oferind mult mai multe posibilitati persoanei vatamate de a proba fapta ilicita.

Si in acest context, s-a putut observa ca instantele judecatoresti au inceput sa devina din ce in ce mai aspre cu autorul faptei ilicite, tocmai pentru a descuraja si preveni, totodata, savarsirea unor astfel de fapte reprobabile. Insulta și calomnia nu mai sunt pedepsite cu închisoare în codul penal, însă, daunele morale pot fi foarte mari”, a declarat avocatul Florin Pascu pentru Playtech.ro.

Oana Zăvoranu și ”influencerițele mocangiste”

Însă Oana Zăvoranu își continuă, în paralel, atacurile, și pe pagina ei de Instgram, acolo unde își anunță mai multe video-uri dedicate ”influencerițelor mocangiste”.

”Potole-vous”, nebunelor! V-ați speriat? Păi, ce-am făcut mă, nene, mă? Nu sunteți voi alea care influențează vieți, șmecherele, bazatele? Hai să vă văd acum! Că dacă nu v-a plăcut pe caterincă, vă iau pe serioase! Mocangistelor, luați cu lămâie și fiți atente aici! Că abia m-am apucat! Episodul 1 din cel mai tare proiect online făcut vreodată în România e aici, pentru voi! Peppa, ține-te bine! Că după episodul ăsta, vor bubui ofertele! Te iau pe toate părțile! ‘Cause I am the real influencer! Sunt plină de inspirație și facem show cum n-a văzut România! Eu sunt Zăvo și mi se rupe de hatereala voastră! Care vă știți pe mocangeală și vrajeală ieftină, ați pus-o cu mine! Vă iau pe toate până la ultima! Hai, ciocu’ mic și pupați mâna la Președintă! Că altă șansă nu aveți!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI