Oana Zăvoranu, extrem de dură la adresa Ginei Pistol. Cum a umilit-o pe iubita lui Smiley VIDEO

Oana Zăvoranu, extrem de dură la adresa Ginei Pistol. Cum a umilit-o pe iubita lui Smiley VIDEO
Oana Zăvoranu, umilință la adresa Ginei Pistol. Ce a spus actrița?

Oana Zăvoranu lovește din nou! Cunoscuta actriță a umilit-o pe Gina Pistol. Ce a spus Querida la adresa iubitei lui Smiley? Fanii proaspetei mămici sunt șocați de cele auzite.

Oana Zăvoranu, umilință la adresa Ginei Pistol

Gina Pistol și Smiley au intrat în gura lupului! Celebrele vedete au fost comentate aspru de Oana Zăvoranu care i-a introdus recent pe amândoi pe lista sa neagră a personajelor mondene pe care le critică de zor. Querida a făcut declarații despre proaspeții părinți și i-a desconsiderat total în fața fanilor acestora.

Fosta actriță din serialul „Sacrificiul” a subliniat că Gina nu știe decât să se ‘mocangească’ de când a devenit mamă. Oana a mai mărturisit că noul statut a schimbat-o enorm pe prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”:

„Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un hight așa.

După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z.”

„Așteaptă să vină o poate revistă generoasă”

“Ce mocangește Ginuța. Are niște pilule care zice ea că sunt extraordinare”, a fost unul dintre comentariile Oanei Zăvoranu din dreptul imaginilor luate de pe instagramul iubitei lui Smiley.

De asemenea, bruneta a spus că părinții micuței Josephine o vor arăta cu siguranță publicului larg îndată ce vor primi o ofertă babană de la o revistă sau o televiziune, la fel cum s-a mai întâmplat în cazul vedetelor care au devenit părinți. Până acum, Gina și Smiley nu au postat nicio fotografie cu chipul fetiței lor și susțin că nu vor face acest lucru până ce ea nu-și va da acceptul.

„Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”
Oana Zăvoranu (Sursa: YouTube.com)