Oana Zăvoranu, executată silit! Câte zeci de mii de lei trebuie să îi plătească Andei Adam EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
11 07. 2022

Răsturnare de situație în „procesul divelor”. După ce, într-o primă fază, a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu, Anda Adam a obținut câștig de cauză în instanță, care i-a încuviințat, recent, cererea de executare silită a actriței, obligată de magistrați la plata a 20.000 de lei cu titlu de daune morale. Aflată în vacanță, Anda Adam a declarat pentru impact.ro că nu i-au plăcut niciodată scandalurile, motiv pentu care nu dorește să comenteze pe această temă.

Anda Adam a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu

După scandalul lansat de Oana Zăvoranu, în urmă cu aproximativ doi ani, influencerițele lezate de afirmațiile acesteia i-au intentat un proces pe numele său.

Cinci dintre vedetele criticate, mai precis Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam, Cristina Micu (Cristina Ich) și Tișa Alina Adriana (Alina Ceaușan) au dat-o în judecată, cerând printr-o ordonanță președințială, printre altele, interzicerea folosirii numelor lor de către actriță.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei preşedințiale. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare , care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, a fost decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București .

20.000 de lei, daune morale

Artista nu s-a lăsat însă și a deschis un alt proces, în civil, pe care l-a câștigat la finele lunii octombrie, a anului trecut. Judecătorii au obligat-o, printre altele, pe Oana Zăvoranu, la plata sumei de 20.000 de lei, cu titlu de daune morale.

„Admite în parte cererea. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 20.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâta să șteargă de pe conturile sale deschise pe rețelele de socializare a tuturor materialelor care au un conținut calomnios în ceea ce o privește pe reclamanta.

Obligă pârâta la publicarea hotărârii după rămânerea definitivă, într-un editorial de largă circulație națională, pe cheltuiala sa, în 15 zile de la comunicarea acesteia. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii”, au decis judecătorii.

Liber de la instanță pentru executarea silită

Cum însă Anda Adam nu a primit această sumă, avocații artistei au cerut tot în instanță, încuviințarea executării silite a brunetei, fapt aprobat de judecători, în urmă cu doar câteva săptămâni:

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită cu privire la obligaţiile cuprinse în titlul executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 1560/22.10.2021 pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia a III-a Civilă, în dosar nr. 9444/3/2021.

Autorizează partea creditoare să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a obligaţiilor înscrise în titlul executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac”.

Ce a spus Anda Adam

Aflată în vacanță în afara granițelor, contactată pe marginea acestui subiect, Anda Adam a evitat să facă vreun comentariu la scandalul în care a fost implicată.

„Niciodată nu am fost pusă pe scandaluri. Nu-mi plac și nu vreau să le dau curs. Nu-mi doresc să apar cu subiecte de acest gen, deși știu că asta se dorește”, ne-a spus aceasta.

Totuși, cântăreața i-a oferit, subtil, replica, la scurt timp după atacurile lansate de Oana Zăvoranu. Aflată într-o parcare, Anda s-a filmat și a transmis un mesaj celor care o critică.

„E mai greu să faci lucruri bune și frumoase, dar în viață e mai important să facem lucruri bune. Văd tot felul de comentarii că >, >. Uite, nu am niciun filtru, absolut niciunul.

Într-o zi pot să arăt horror pentru că nu am dormit sau că toată lumea se mai trezește cu fața la cearșaf. Nici nu mă interesează dacă sunt frumoasă sau urâtă pentru că în viață nu este despre chestia asta.

Aș vrea ca voi care sunteți aici pe Instagram să nu vă mai legați de orice și să ne bucurăm de chestii pe care le putem împărtăși, mai spunem o glumă, mai râdem”, a scris la acea vreme Anda Adam pe pagina sa de socializare.