Oana Zăvoranu, atac grav la adresa afacerii Adelinei Pestrițu. Ce ar fi descoperit bruneta

de: Alex Cazacu
27 07. 2021

Războiul Oanei Zăvoranu contra influencerilor din România este departe de a se fi terminat. Ce acuzații i-a adus controversată actriță fostei soții a lui Liviu Vârciu, de această dată. Fanilor nu le-a venit să creadă. Ce ar fi descoperit bruneta.

Cum a atacat-o Oana Zăvoranu pe Adelina Pestrițu

O nouă zi, un nou scandal în showbizul românesc. Oana Zăvoranu nu renunță la războiul pe care l-a declarat influencerilor din România, fiind determinată să le arate internauților și tuturor cetățenilor români că lucrurile nu stau chiar așa precum le afișează vloggerii și influencerii pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu a fost printre primele vedete pe care controversata actriță le-a luat în vizor, acum câteva luni de zile. Bruneta le-a reproșat Adelinei și actualului ei soț Virgil Ștebelea că încearcă să-și păcălească admiratorii de pe Instagram.

Cum? Extrem de simplu. Zăvo susține faptul că fosta soție a lui Liviu Vârciu și tatăl fetiței sale vând ceasuri contrafăcute la prețuri exorbitante. Fiind o colecționară de bijuterii și ceasuri de lux, Oana Zăvoranu le-a explicat fanilor săi ce prezentare ar trebui să aibă obiectele opulente.

„Sunt nişte fake-uri obosite, se merge pe acelaşi principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este şefa. Se duc şi iau din Turcia fake-uri. Pe voi vă mai miră ceva vizavi de tupeul acestor gloabe? Ei sunt extrem de tupeişti amândoi şi reuşesc să păcălească oamenii. Gâştele astea o cred pe cuvânt. Adică ceasurile vin în folie de plastic?

Eu care sunt posesoare de astfel de ceasuri, şi eu şi soţul meu le-am cumpărat, dar vin în nişte cutii frumoase, cu nişte certificate. Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă aşa si spui «Marfă nouă»? Din talcioc, adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux?

Oana Zăvoranu, reacție incredibilă la adresa Oanei Roman

Zăvo a desființat-o pe Oana Roman, după ce vedeta de la Antena Stars a publicat pe Instagram o fotografie cu soțul ei complet dezbrăcat. Reacțiile virulente ale fanilor și-au spus cuvântul și au ajuns la urechile celebrei actrițe, care nu s-a putut abține și a atacat-o fără milă pe partenera lui Marius Elisei.

De asemenea, Oana Zăvoranu a acuzat-o pe influenceriță de faptul că ar induce publicul în eroare, publicând doar lucrurile care îi convin ei, ascunzând adevărul de internauți. Cuvintele actriței vin după ce Oana Roman s-a lăudat cu faptul că ar fi câștigat procesul intentat împotriva brunetei.

Atât timp cât nu ai o soluţie definitivă, nu înseamnă că ai câştigat un proces! De fapt, aceste ordonanţe preşedinţiale nu sunt atât de importante, pentru că ele sunt înaintea unui proces civil, acela este important. Ideea este că în toamnă încep procesele civile propriu-zise şi acolo mă voi concentra eu.

Se bucură degeaba de titlurile de genul «Oana Zăvoranu, înfrântă! Asta e o mincinoasă, o profitoare! Din cauza asta nu o suportă nimeni, are un tupeu incredibil, nu din cauza aspectului fizic, că nu sunt toţi frumoşi, nu sunt toţi slabi.

Un om poate să fie gras sau urât, măi, dar e plăcut, e altruist, e mişto… este haios, îţi doreşti compania lui, dar ea nu are nimic!”, a declarat Oana Zăvoranu în exclusivitate pentru Cancan.