Oana Zăvoranu a stârnit un adevărat scandal, după ce s-a pozat cu un bebeluș în brațe. ”E primul!”

Oana Zăvoranu a stârnit un adevărat scandal, după ce s-a pozat cu un bebeluș în brațe. ”E primul!”
Oana Zăvoranu a stârnit un adevărat scandal, după ce s-a pozat cu un bebeluș în brațe. ”E primul!”

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru controversatele comentarii pe care le atribuie ”așa-ziselor vedete” din lumea mondenă din România. De altfel, fiecare apariție, acțiune sau comentariu stârnește un adevărat scandal, cum s-a întâmplat și de această dată, după ce s-a pozat cu un bebeluș în brațe.

Oana Zăvoranu a stârnit un adevărat scandal, după ce s-a pozat cu un bebeluș în brațe

Oana Zăvoranu (46 de ani) este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Actriță, cântăreață și fostă moderatoare TV, a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf. Despre un posibil rod al iubirii lor vedeta a declarat nu de mult, în cadrul emisiunii de noaptea ”Xtra Night Show” că nu este de acord cu gândirea liniară și ”comunistă”, care are un fir deja cunoscut: relație, nuntă și copii.

În trecut, actrița din ”Sacrificiul” a afirmat că nu ar dori să își poarte în pântece copilul, ci ar apela la o mamă surogat, pe motiv că din cauza unei sarcini corpul i-ar fi schimbat complet. Însă, cu toate că nu își dorește, cel puțin momentan, un copil, vedeta pare că iubește ”puii de om”, lucru dovedit de cea mai recentă imagine postată de aceasta pe Instagram, în care își ține în brațe primul nepot.

”E primul și cel mai dulce!”

„Primul si cel mai dulce fin al meu si al lui Alex ♥️… si doar stiti ca mie nu-mi plac copiii, dar el e altfel, cu el chiar ma joc si mi-e drag sa il tin in brate..? Asta pana cand incepe sa planga si nu mai stiu ce sa fac cu el si il ia mami lui”, a scris Oana în descrierea fotografiei.

Drept urmare, ținând cont și de declarațiile vedetei despre copii, au apărut și comentariile. Mamele au ”sărit” cu păreri, unele mai blânde, altele mai scorțoase, toate îndrumat-o, în feluri diferite, spre experiența de a fi mamă.

”La tine nu mai e cazul de copil”

„Draga mea Oana…eu nu cred ca tie nu ti plac copiii…esti un suflet minunat si nu cred…mai degraba cred ca inca nu te simti pregatita ….toate la timpul lor….te iubesc si te urmaresc cu mare drag???/ stiu ca nu vrei copii, dar sa stii si ca iti sta f bine✌?/ Stai sa sar casnicele pe tine acum sa iti spuna sa faci si tu unul ca ce bine iti sade… Stai Asa :)))

Oana Zăvoranu a stârnit un adevărat scandal, după ce s-a pozat cu un bebeluș în brațe. ”E primul!”
Poza făcută publică de Oana Zăvoranu pe Instagram

La tine numai este cazul de copii au trecut ani și numai ai răbdare pentru așa ceva și ești prea matura pentru a face așa un pas , dar asta nu înseamnă ca este imposibil !/ De fapt la ea „problema” ar fi că este imatură , ea fiind in sufletul ei incă un copil rasfațat ! Cel putin aşa afirma ea in trecut. Ea este un copil”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor virtuali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI