Oana Zăvoranu a schimbat rolul. De ce ajunge la tribunal cu o vedetă din showbizul românesc

Oana Zăvoranu a schimbat rolul. De ce ajunge la tribunal cu o vedetă din showbizul românesc
Războinica Oana Zăvoranu scoate armele grele

Războinica Oana Zăvoranu se pare că a trecut la atac. De ceva vreme au existat conflicte între Oana, soțul ei, și o fostă concurentă la ”Ispita Iubirii”. Totul a plecat de la pastilele ei  în care critica dur majoritatea influencerilor din România. Simțindu-se jignită, Nicoleta Dragne a avut câteva comentarii, la fel de dure, la adresa Oanei Zăvoranu. Aceasta din urmă a decis să ducă totul în instanță.

Războinica Oana Zăvoranu o dă în judecată pe Nicoleta Dragne

După o perioadă în care a stat într-un con de umbră, Oana Zăvoranu a început o adevărată campanie împotriva unor influenceri din România. Comentariile ei dure, ulterior transformate într-un show pe platforma Youtube a deranjat, se pare, pe multă lume.

Printre cei care s-au simțit deranjați de afirmațiile și acuzele făcute de Oana Zăvoranu, s-a numărat și Nicoleta Dragne. Deși nevizată de comentariile acide ale brunetei, Nicoleta Dragne a decis la un moment dat să le i-a apărarea celor vizați de brunetă, scriind pe rețelele de socializare:

”Mă uitam că persoana respectivă (face referire la Oana Zăvoranu, n. red.) posta pe story mesaje de la oameni și le terfelea pe influencerele acestea, le făcea ”mocangiste” și așa mai departe. Îi trimisese cineva un mesaj despre Ceușan, că se droghează, că face… Nu poți să postezi un asemenea mesaj fără ca tu să știi dacă e adevărat sau nu doar pentru că ți-a trimis cineva ceva. Poate e unul care a vrut să o ardă și nu a putut și inventează chestii!

(…) Chiar dacă ai ajutor, te trezești noaptea, îi dai să mănânce. Nu ai niciun chef să te trezești de dimineață, să îți faci bucle. Să stai pe story, sunt multe chestii din astea… Și ea le face, și le face chiar mișto. Mi-ar plăcea să am energia ei, dar uite că nu pot.”, scria Nicoleta Dragne.

Acum, cei de la Cancan.ro, au aflat că Oana Zăvoranu a decis să scoată armele grele împotriva Nicoletei Dragne, decizia fiind de a o da în judecată pe fosta ispită. Afirmațiile fostei ispite se pare că au deranjat-o foarte tare pe Oana Zăvoranu, mai spun cei de la Cancan.ro, de aici și decizia de a chema în instanță.

Unul din motive ar fi fost faptul că Nicoleta Dragne ar fi făcut afirmații jignitoare cu privire la operațiile estetice pe care Oana și le-ar fi făcut de-a lungul timpului. Oana a decis să o cheme în instanță pe Nicoleta. Dosarul se află pe rol la Judecătoria Sector 1.

Oana continuă tirada împotriva vedetelor

Deși criticată pentru modul dur de a critica vedetele din România, Oana Zăvoranu nu se lasă. Ultimul atac al brunetei s-a îndreptat spre Gabrial Cristea și spre Tavi Clonda, soțul vedetei de la Kanal D.

În cea mai recentă pastilă, Oana aproape că a umulit-o pe Gabriela Cristea. Poate de aici și decizia multora de a le sări în apărare, cum a fost și cazul Nicoletei Dragne. La finlaul tiradei, Oana Zăvoranu le-a transmis un mesaj dur și celorlalte vedete, scriind pe Instagram:

”E scandal mare! Mocangistele se sufocă de nervi! Nebunelor, v-ați luat panică grav! Ați intrat in fibrilații că vă demască Zavoranca? Păi eu nici nu m-am încălzit și voi ați și obosit? Așa șmechere sunteți că ați ajuns să plătiți săgeți ruginite și pripașite ca să vă ia apărarea?

Luați cu lămâie că astazi vă arat eu ce înseamnă influencereală și șmecherie! Tot pe lux, tot pe bogăție, că așa mi-e creșterea!”, a declarat Oana Zăvoranu pe pagina ei oficială de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI