Oana Zăvoranu a dat o nouă lovitură. Anunțul de zile mari pe care l-a primit, 2021 e perfect pentru vedetă

Oana Zăvoranu a dat o nouă lovitură. Anunțul de zile mari pe care l-a primit, 2021 e perfect pentru vedetă
Oana Zavoranu castiga procese pe banda rulanta impotriva vedetelor care au dat-o in judecata

Oana Zăvoranu a dat o nouă lovitură. Anunțul de zile mari pe care l-a primit este mărturia că 2021 este perfect pentru vedetă. Ce se întâmplă, vedeți un pic mai jos.

Oana Zăvoranu câștigă procesele cu influerițele pe bandă rulantă. Pe cine a învins în instanță

Oana Zăvoranu a dat o nouă lovitură, astfel că 2021 se pare că va fi un an perfect pentru ea. Oana Zăvoranu câștigă pe ”bandă rulantă” procesele cu influencerițele care au acționat-o în judecată.

După o primă confruntare cu Anda Adam în Justiție, Oana Zăvoranu a mai bifat două victorii.

Oana Zăvoranu&Oana Roman

De curând, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat în procesele intentate pe numele Oanei Zăvoranu de Oana Roman și Alina Ceușan. În ambele decizii ale judecătorilor aceștia au respins ca neîntemeiate cererile de emitere a unei ordonanțe președințiale.

De asemenea, trebuie precizat că Oana Roman și Alina Ceușan pot contesta decizia judecătorilor. Deciziile instenței nu sunt definitive și pot fi atacate cu apel în termen de 5 zile de la pronunțare.

Cine a acționat-o în judecată pe Oana Zăvoranu

După ce au fost în mod repetat luate la țintă de Oana Zăvoranu, influencerițele  i-au declarat și ele război actriței. Astfel, Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan, dar și Adelina Pestrițu s-au adresat instanței de judecată. La finalul anului 2020, Oana Zăvoranu s-a ales cu cinci procese.

Astfel, fiecare dintre cele 5 vedete a înregistrat câte o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din București, care are obiectul- ordonanță președințială. În dreptul ”pârâtului” figurează numele Oanei Zăvoranu. Vedetele care au dat-o pe Oana Zăvoranu în judecată vor ca aceasta să nu mai folosească, în public, numele lor.

Despărțirea Oanei Roman de soț, motiv de comentarii pentru Oana Zăvoranu

Oana Roman a intrat în gura Oanei Zăvoranu după ce aceasta aflat de despărțirea de soțul ei, Marius Elisei. Oana Zăvoranu s-a mai luat de Oana Roman și că aceasta a acceptat să meargă într-o emisiune TV ca să vorbească despre divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă.

Oana Zăvoranu a avut câte ceva de spus despre fic=ecare dintre cele care au hotărât să o dea în judecată.

Oana Zăvoranu, despre Alina Ceaușan

”Ea este bulshit, adică murdărită de ingliș și frenci, care trăiește într-o altă stratosferă decât noi ăștia, muritorii de rând. Trebuie să fie răceală mare acolo sus ca să nu realizezi că vorbești ca dilita în limbi străine într-o țară în care nici p***a nu se așteaptă să vii tu nebun din păpușoi și să zici ceva în ingliș” a spus Oana Zăvoranu, pe Instagramul său despre Alina Ceaușan.