Oana Roman, veste devastatoare. Pierde toată averea?! Ce se întâmplă acum

Oana Roman, veste devastatoare. Pierde toată averea?! Ce se întâmplă acum
Oana Roman a făcut anunțul. Ce se întâmplă în căsnicia vedetei

Oana Roman și sora sa, Catinca, au moștenit toată averea mătușii lor, Rodica Georgescu, după moartea acesteia din 2017, femeia neavând copii. Fosta prezentatoare TV este chemată acum în fața judecătorilor, fiind în pericol de a-și pierde succesiunea.

Oana Roman, chemată în fața judecătorilor. Vedeta poate pierde toată averea moștenită de la mătușa sa

Rodica-Lenuța Georgescu a murit în ianuarie 2017, la 79 de ani, după o luptă de mai bine de 10 ani cu cancerul la sân. Femeia era văduvă și nu avea copii, astfel că averea sa a revenit nepoatelor Catinca și Oana Roman.

„N-au vrut ele să povestească, dar tare s-au mai zbătut pentru sora mea. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul asta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău… Fără fete și chiar și fără Marius, nu știu ce m-aș fi făcut. Așteptăm, nu mai e nimic de făcut”, declara Mioara Roman la acea vreme.

Aceasta le-a lăsat nepoatelor, printr-un testament din 2016, o moștenire compusă dintr-o casă cu curte la Sinaia, dar și o sumă de bani pe care o avea într-un cont deschis la o bancă.

Ce se întâmplă acum

Situația s-a complicat în acea perioadă din cauza Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), instituție care a dat-o în judecată pe Mioara Roman, reclamând faptul că Mioara Roman a locuit mulți ani într-o vilă care îi aparţinea, fără să plătească chirie. RA-APPS a devenit reclamant într-un dosar înregistrat pe 17 noiembrie 2017, deschis la Judecătoria Sectorului 2, obiectul acestuia fiind succesiune partaj judiciar, unde figurează ca pârâți Oana Roman, Catinca Zilahy, Mioara Roman și o altă persoană din familia acestora.

Instituția a făcut apel pe 18 octombrie 2019 pentru ca pe 25 noiembrie 2019 să le dea în judecată pe Oana și Catinca, în calitate de moștenitoare a averii Rodicăi Georgescu, obiectul dosarului fiind anularea testamentului. Următorul termen al procesului a fost programat pe 15 aprilie 2020, judecata fiind suspendată prin decret prezidențial din cauza stării de urgență. Ulterior, s-a decis ca următoarea înfățișare cu cele două vizate să aibă loc pe 23 iulie 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI