Oana Roman, o nouă operație estetică. Ce și-a schimbat la față: este surprinzător. Cum arată acum

Oana Roman, o nouă operație estetică. Ce și-a schimbat la față

Oana Roman și-a propus ca din 2019 să se concentreze pe propria persoană. După ce a impresionat pe toată lumea cu noua siluetă, căpătată în urma unei diete concepută chiar de aceasta și câteva tratamente corporale, pe care le face cu regularitate, vedeta și-a făcut și o intervenție de ordin estetic, la nivelul feței.

Oana Roman, revenire după cei 20 de ani în care a fost hărțuită pentru că era grasă. Și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței

Oana Roman dezvăluia în 2019 că s-a apucat de o cură de slăbire, având mare grijă la alimentele pe care le consumă, dar și că apelează la câteva trucuri de înfrumusețare. Cum în unele părți ale corpului este dificil să slăbești, vedeta s-a gândit la o mică intervenție non-invazivă care îi poate veni rapid în ajutor. Visând de ani întregi să scape de gușă și să își tonifieze brațele, prezentatoarea TV a făcut un tratament de remodelare facială și corporală. Rezultatele eforturilor sale se pot observa cu ochiul liber, dar nemulțumirea încă persistă, astfel că a mai făcut câteva schimbări.

Oana Roman și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Mai exact, și-a tatuat sprâncenele. Câțiva admiratori din mediul online s-au grăbit să-i transmită vedetei că a ales o nuanță prea închisă sau că a făcut o alegere greșită, însă aceasta a declarat că ce a fost surprins în poză nu reprezintă rezultatul final.

Oana Roman, o nouă operație estetică. Ce și-a schimbat la față: este surprinzător. Cum arată acum
Postarea Oanei Roman prin care anunța că și-a făcut o schimbare la nivelul feței: și-a tatuat sprâncenele

„Am făcut întreținerea la sprâncene. Aceasta este forma finală pe care eu mi-am dorit-o, dar acesta nu este rezultatul final, pentru că acum culoarea este foarte, foarte accentuată. Culoarea finală se va vedea peste 5-6 când vor cădea toate cojile și va rămâne culoarea finală, mult mai puțin pronunțată”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI