Oana Roman, strigăt de disperare în fața fanilor. Pierdere grea pentru vedetă, ce a pățit

Oana Roman, strigăt de disperare în fața fanilor. Pierdere grea pentru vedetă, ce a pățit
Oana Roman, strigat de disperare in fata fanilor. Pierdere grea pentru vedeta, ce a patit

Oana Roman a tras o spaimă îngrozitoare, vineri seară, 27 august, Vedeta a lansat un strigăt de disperare în fața fanilor care s-au mobilizat rapid. Dovadă că fiica lui Petre Roman este extrem de iubită de oameni. Ce a pățit chiar în această seară.

Ce a pățit Oana Roman. Este vorba despre un membru al familiei

Urmăritorii Oanei Roman au rămas mirați după ce vedeta le-a cerut ajutorul pe rețelele de socializare. Disperată și neștiind încotro să se ducă, a apelat la fanii ei cu inimă mare, pentru a o scoate din impas.

Vedeta și-a pierdut câinele, vineri seara. Bubble, un bulldog francez de culoare albă, cu porțiuni negre în zona ochilor, a fost văzut ultima oară în zona Tunari, a scris Oana la InstaStory.

Patrupedul nu este un simplu animal, ci un membru al familiei Roman-Elisei. În momentul în care a realizat că Bubble a dispărut, vedeta a postat repede un mesaj pe Instagram, în care cerea ajutorul tuturor urmăritorilor ei.

Apel disperat pe rețelele de socializare

Momente bune, Oana Roman nu a știut nimic de câinele ei din rasa bulldog. Simpaticul patruped a fost văzut ultima dată în jurul orei 18:00, în zona Tunari, din Capitală.

„S-a pierdut Bubble în zona Tunari! Azi după ora 18! Nu știm ce să facem să-l găsim, îl căutăm peste tot. Vă rog dacă l-a văzut cineva să ne anunțe!”, a fost apelul disperat al vedetei Antena Stars, pe InstaStory.

La această oră, din fericire, câinele Oanei Roman a fost găsit. Stăpâna lui Bubble le-a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o să găsească animalul teafăr și nevătămat.

Vedeta Antena Stars are o relație specială cu Bubble

Oana ține foarte mult la Bubble, care este un membru al familiei de foarte mulți ani. Dragostea vedetei pentru animăluțul ei este infinită. În urmă cu doi ani de zile, patrupedul s-a îmbolnăvit, însă Oana a luat repede măsuri, pentru a afla ce se petrece cu el. L-a dus de urgență la un medic veterinar, care i-a făcut mai multe analize. Spre fericirea ei, patrupedul nu avea nimic grav.

„Atunci când câinele tău nu e bine și simți că tot se prăbușește până afli de la doctor ce e cu el”, povestea Oana Roman, tot pe Instagram, în iunie 2019.

După câteva ore, fiica lui Petre Roman și-a calmat fanii cu privire la starea de sănătate a lui Bubble. Se simțea mai bine, dar a continuat să-i mai facă investigații medicale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI