Oana Roman renunţă la vila din Tunari. Câţi bani cere vedeta pe casa pe care şi-a dorit-o atât de mult

Oana Roman renunţă la vila din Tunari. Câţi bani cere vedeta pe casa pe care şi-a dorit-o atât de mult
Oana Roman își vinde celebra vilă.

Oana Roman își vinde vila din Tunari! Celebra fostă prezentatoare de TV a postat un anunț pentru cei care doresc să își cumpere o nouă locuință. Câți bani trebuie să scoată din buzunare românii care vor să o cumpere? Suma nu este deloc una mică. Unii nici nu visează la atâția bani în conturi. Vedeta își dorește acum să facă o schimbare și să se mute într-un imobil mai mic. ,,Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez”, a spus cea din urmă.

Oana Roman și-a pus vila la vânzare: cât cere pentru locuința sa din Tunari?

Fiica lui Petre Roman a decis că vrea să facă o schimbare. Aceasta nu își mai dorește să locuiască în vila din Tunari. Oana Roman și Marius Elisei au luat decizia de a se muta în casă nouă.

Fosta prezentatoare de TV a anunțat recent în mediul online că vinde sau închiriază vila din Tunari. Imobilul are un preț pe măsură pe care nu mulți și-l pot permite. Mai exact, cumpărătorul trebuie să scoată din buzunare nu mai puțin de 480.000 de euro.

,,Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro”, a transmis Oana Roman pe internet.

Cât este prețul pentru închiriere?

Imobilul poate fi și închiriat: „Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidențial. 2500 de euro pe lună”, a adăugat partenera lui Marius Elisei.

Vedeta a explicat tuturor și de ce a luat această decizie după doar doi ani în care a locuit acolo. Cea din urmă susține că familia ei nu mai are nevoie de atât de mult spațiu, mai ales după ce mama sa a fost dusă la un centru special.

Amintim că bruneta se mândrea în anul 2020 cu investiția pe care a reușit să o facă. Ea locuia atunci alături de partenerul de viață, fiica lor, Mioara Roman și cei doi căței. Cu toate astea, cele petrecute în ultimul timp au făcut-o să se gândească la o mutare din casa cu 6 camere care acum este mult prea mare.

Fanii au rămas surprinși de anunțul văzut recent pe rețelele de socializare pentru că nu se gândeau că vedeta o să se despartă atât de repede de celebrul imobil pentru care a muncit mulți ani.