Oana Roman le dă replica fanilor. Vedeta a izbucnit nervos, nu i-a venit să creadă că e posibil

Oana Roman le dă replica fanilor. Vedeta a izbucnit nervos, nu i-a venit să creadă că e posibil
Oana Roman, nou scandal cu internauții

Oana Roman le-a răspuns internauților clar și răspicat. În urma cărei acuzații a izbucnit fosta prezentatoare de televiziune? Vedetei nu i-a venit să creadă ce i-a scris unul din urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

Oana Roman a izucnit nervos după o acuzație din partea unui fan

Rețelele de socializare sunt un teren minat în ultima perioadă. Mulți intre internauții care comunică prin intermediul rețelelor de socializare cu vedetele transmit fără perdea tot ce le dorește sufletul sau cât le poate mintea.

Din păcate, majoritatea vedetelor acuză că în ultima vreme mediul online s-a umplut de critici și de cârcotași sau chiar hărțuitori. Chiar Oana a fost ținta unui astfel de eveniment, după ce o fană a acuzat-o că i-a editat chipul micuței sale Isa într-o fotografie.

Fiica Mioarei Roman a izbucnit și i-a dat imediat replica. ”@iamisabelaroman are fata cu valuri. De ce? ?”, a fost comentariul lăsat de un urmăritor. ”Valuri??? Aveți probleme mari rău. ?”, a fost mesajul postat de Oana Roman.

„Unii nu au capacitatea de a face diferența”

”Încă niște photoshop pe video. Asta pentru că unii au capacitatea de a face diferența între filtru și photoshop. Photoshop cu filtre. Să ne lămurim: Toți cei care postăm pe Instagram avem niște preseturi de culoare, lumină, etc. Se fac într-o aplicație.

Aceste filtre NU modifică forma, ci doar culorile și luminozitatea, etc. Punct. Vă arăt diferența. Eu folosesc doar această aplicație și foarte rar și altele ca să aplic machiaj când sunt nemachiată. ATÂT. PUNCT”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Una peste alta, Oana este una din cele mai atacate și criticate persoane publice de la noi, lucru pe care l-a adus în discuție în multe dintre interviurile pentru diverse televiziuni. Aceasta susține că-și asumă statutul și că e fericită cu ea însăși, astfel că încearcă să nu țină cont de lucrurile care se scriu despre ea.

„Nu știu cum să vă mai explic și cum să vă mai spun…”

„Nu știu cum să vă mai explic și cum să vă mai spun… Frate, nu vă supărați dacă vă răspund atunci când voi vă permiteți să-mi dați mie sfaturi despre cum trebuie să îmi trăiesc viața, de exemplu! Trebuie să înțelegeți odată pentru totdeauna că rețelele sociale nu sunt făcute sau conturile persoanelor publice nu sunt făcute pentru ca unii dintre voi să dea lecții de viață, să dea sfaturi, să impună lucruri! Nu! Contul ăla este casa mea! Este foarte ok dacă intri să te uiți, dar este dreptul meu să îți răspund în momentul în care ceva nu e ok”
Oana Roman