Oana Roman declară război DIGI RCS&RDS. Ce i s-a întâmplat vedetei, la noua locuință: ”Am sunat imediat la ei!”

Oana Roman declară război DIGI RCS&RDS. Ce i s-a întâmplat vedetei, la noua locuință: ”Am sunat imediat la ei!”
Oana Roman declară război DIGI Rcs&RDS. Ce i s-a întâmplat vedetei, la noua locuință

După ani de locuit la bloc, Oana Roman s-a mutat la casă. Locuința este aproape gata, însă totul este îngreunat de DIGI RCS&RDS, companie căreia vedeta îi declară război. Ce s-a întâmplat?

Oana Roman, în război cu DIGI RCS&RDS

După mulți ani de stat la bloc, Oana Roman s-a mutat într-o vilă spațioasă de aproximativ 160.000 de euro. Fosta prezentatoare de televiziune a decis să facă această schimbare pentru mai mult spațiu, dar și mai multă intimitate. De asemenea, Oana s-a declarat mândră de reușită, în special pentru faptul că a obținut un preț foarte bun pe apartament – circa 200.000 de euro. Așadar, a făcut o afacere bună cumpărând vila din Pipera.

Oana Roman declară război DIGI Rcs&RDS. Ce i s-a întâmplat vedetei, la noua locuință: ”Am sunat imediat la ei!”
Oana Roman și fiica ei

„Eu nu am avut niciun ban, am vândut un apartament și am cumpărat o casă. Curtea nu este încă amenajată, la anul o să amenajez toată curtea, deocamdată nu mai am niciun ban. Până la primăvară trebuie să strâng bani să fac grădina, să fac aleile, să torn beton. Am și o seră, am și un foișor. Am tras tare să termin interiorul, să ne putem muta. Lucrez la casă de 2 luni”, a spus Oana Roman pentru spynews.ro.

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, însă procesul este îngreunat de DIGI RCS&RDS. Vedeta a povestit, pe pagina de Facebook, că deși companiei i-a fost solicitat ajutorul acum o lună pentru mutarea contractului de cablu, internet și telefonie la noua adresă, nu s-a întâmplat nimic.

”Mulțumesc celor de la Digi…”

„Azi am început mutarea! Încă nu e gata nimic ! Suntem intr o mare de cutii ! Epuizati dar plini de bucurie pt un nou început! Am insa o mare supărare! Nu avem cablu , nici net ! multumesc celor de la DIGI Romania pt ca desi am solicitat de acum o lună sa ni se mute contractul de cablu , internet, telefonie la noua adresa , nu s a intamplat nimic iar azi după ce Marius a așteptat pe fir 25 de minute o minunată doamna de la call center ne a explicat că în cel mai scurt timp vom fi contactați!

Am întrebat ce inseamna cel mai scurt timp! Nu a știut să mi spuna ! Mi a vorbit cu fraze standard repetandu le la infinit! Evident ca nu ne a sunat nimeni ! Ba da ne a sunat sa ne întrebe cum a decurs interacțiunea cu ei! Le am dat nota – ( minus ) infinit!”, a scris Oana Roman, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI