Oana Roman a pozat fără inhibiții, în pat. Îmbrăcată sumar, vedeta și-a pus toți fanii în cap: ”Nu-mi place goliciunea ta!” FOTO

Oana Roman a pozat fără inhibiții, în pat. Îmbrăcată sumar, vedeta și-a pus toți fanii în cap

Separarea de soțul ei, Marius Elisei, pare că i-a adus numai bine. După ce a dat marea veste, a intrat în lenjerii. Oana Roman s-a pozat fără inhibiții, în pat. Îmbrăcată sumar, fosta prezentatoare de televiziune și-a ”pus toți fanii în cap”.

Oana Roman a pozat fără inhibiții, în pat

Oana Roman a anunțat că se desparte de soțul ei, Marius Elisei, după șapte ani de iubire din care a reieșit o fetiță, Isabela, în vârstă acum de șase ani. Fosta prezentatoare de televiziune a ales ca variantă de a publica un mesaj în mediul online pentru ca orice speculație să fie eliminată. Zilele au trecut peste această veste, iar Oana pare să se simtă din ce în ce mai bine în noua postură .

„Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații. În aproape 7 ani de relație, am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!”, este o parte din mesajul Onei Roman.

”O poți face și fără să îți arăți sânii”

Oana Roman a acceptat să o ajute pe prietena sa, Vica Blochina, în promovarea afacerii sale cu lenjerii de pat care, după cum se laudă fosta lui Pițurcă, nu se șifonează niciodată. Astfel, s-a pozat stând lasciv pe pat, în furou decoltat și halat, având părul desprins.

Oana Roman a pozat fără inhibiții, în pat. Îmbrăcată sumar, vedeta și-a pus toți fanii în cap: ”Nu-mi place goliciunea ta!” FOTO
Imaginea postată de Oana Roman pe Instagram

„Nu-mi place goliciunea ta dacă faci reclamă la lenjerie. O poți face și fară să îți arăți sânii cât de mari și cât de siliconați sunt. Nu-i frumos din partea ta/ Nu te prind ședințele astea photo”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI