Oana Zăvoranu a desființat-o pe Andreea Bălan: ‘Are părul ca o mătură’

Oana Zăvoranu a desființat-o pe Andreea Bălan: ‘Are părul ca o mătură’
Oana Zavoranu a desfiintat-o pe Andreea Balan ‘Are parul ca o matura’

O nouă zi, un nou scandal în România. Oana Zăvoranu a luat-o în vizor, de data aceasta, pe nimeni alta decât Andreea Bălan. Cum a desființat-o actrița pe fosta soție a lui George Burcea. Fanii au rămas blocați când au auzit cuvintele Queridei.

Oana Zăvoranu a desființat-o pe Andreea Bălan

Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni. Într-un nou episod al emisiunii sale online, de pe canalul său oficial de Youtube, controversata actriță le-a blamat pe vedetele care au lăsat cariera artistică pe locul doi și fac parteneriate plătite în mediul online, pentru a promova diverse produse sau servicii. Aici a inclus-o și pe Andreea Bălan, jurata la Te Cunosc de Undeva.

„Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist. Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea. Zici că e anorexică, n-a mâncat de mult timp, dar ea bea ceaiul ăla și se simte…

Voi nu vă uitați că ea are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot, se simte super relaxată. Are părul ca o mătură, că blondele, din cauza decolorantului, au niște mături de păr, nu știu dacă am văzut blondă cu un păr superb. Deci cum să recomande ea, care are părul ca o mătură, șampoane de păr?

De asemenea, Zăvo a criticat-o pe jurata de la Te Cunosc de Undeva pentru faptul că s-ar folosi de imaginea copilelor sale pentru anumite reclame pe Instagram.

Penibil pentru că folosești copiii, copiii puși de mici. Fata o să creadă că în viață va trebui să facă și ea ce a văzut la mama. Cred că de multe ori stau cu copilul pentru că nu le dau bani, sau iau bani mai mulți, și atunci forjează și copiii, e de plâns.

Cum s-a luat Oana Zăvoranu de Elena Gheorghe

Fosta soție a lui Pepe a criticat-o și pe Elena Gheorghe. Deși a fost mai indulgentă cu frumoasa roșcată, Oana Zăvoranu i-a criticat degetele de la picioare, care păreau inestetice, conform actriței:

Cântă bine, Elena chiar are voce, dintr-o famile serioasă, mai scoate câte o piesă, mai apare pe la tv, simpatică, chiar simpatică fata, ok, la locul ei, non-conflictuală.

Ce să faci tu femeie, cu piciorul ăla, zici că ți-am dat cu ciocanul peste fiecare deget și ți-am făcut degetele mov. Ești o femeie finuță, ce-i cu ciocanele alea? Ce faci cu trențele alea pe tine? Tu te-ai dilit? Tu ai uitat să fii artistă și femeie, chiar dacă ai copii”, a spus Zăvo în cadrul ultimei ediții ale emisiunii „What the…?” de pe Youtube.