Oana Radu, în colanți mulați, la Bravo, ai Stil. Cum arată, chiar și după ce a slăbit

Oana Radu, în colanți mulați

Oana Radu duce o luptă continuă cu kilogramele în plus. A mai slăbit în urmă cu câțiva ani, procesul continuă și în prezent. De această dată, a reușit să dea jos nu mai puțin 35 de kilograme în doar trei luni, iar acum se simte bine în pielea ei. Aceasta este concurentă la emisiunea ”Bravo, ai Stil Celebrities”, de la Kanal D, etalându-și ținutele în fața juraților.

Oana Radu, în colanți mulați, la Bravo, ai Stil

După un an greu, 2019, care s-a încheiat cu moartea iubitului ei, Oana Radu zâmbește din nou. Este logodită cu antrenorul ei de fitness, bărbatul care a ajutat-o să slăbească și care o motivează să ajungă la silueta mult dorită.

De asemenea, Oana Radu este și concurentă a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. Reamintim că viața artistei a trecut printr-o mare cumpănă după ce iubitul său a murit, incendiat în scara blocului de un vecin cu probleme psihice. Pentru a că nu a mai putut să cânte, s-a lovit de probleme financiare, iar pe fondul stresului au apărut și kilogramele în plus, cu care artista s-a luptat mereu.

Oana Radu, în colanți mulați, sursă foto: captură Kanal D
Oana Radu, în colanți mulați, sursă foto: captură Kanal D

Motivată să slăbească

Acum, Oana Radu este din nou motivată să slăbească.

”Am slăbit de două ori. Pentru mine toată treaba asta cu greutatea a rămas un complex și va mai rămâne până în momentul în care mă voi stabiliza la o anumită greutate. Acum am 70 de kilograme, dar în urmă cu trei luni aveam 104 kilograme”, povestea Oana Radu. Recent, aceaasta a apărut la emisiunea de la Kanal D în pantaloni scurți, semn că este mândră de silueta la care a ajuns în timp record.

Oana Radu și antrenorul ei
Oana Radu și antrenorul ei

A fost îndrăgostită de antrenorul ei

Povestea dintre Oana Radu și antrenorul ei a început cu ani în urmă. Artista a mărturist că el i-a fost mereu un real sprijin.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Nu voiam să intru în altă relaţie, chiar mă rugam şi spuneam  «Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!» E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, a spus Oana Radu la începutul acestei luni. Relația lor este cât se poate de serioasă: “Știu că nu sunt întotdeauna ușor de mulțumit din cauza personalității mele perfecționiste, dar apreciez că încerci mereu. Îți mulțumesc că ești întotdeauna alături de mine, abia aștept să te răsfăț”, i-a transmis și antrenorul artistei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI