03 sept. 2023 | 20:55

Oana Monea şi-a arătat iubitul tuturor. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe ispita de la Insula Iubirii

Monden
Oana Monea şi-a arătat iubitul tuturor. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe ispita de la Insula Iubirii

Oana Monea, celebra ispită de la Insula Iubirii, a dezvăluit tuturor cine este iubitul său. Mulți nu au știut ce să creadă despre viața romantică a frumoasei blondine, care a reușit să atragă în plasa sa unul dintre bărbații care au participat la emisiunea de la Antena 1. Cine a cucerit-o pe vedetă. Foto

De ce și-a schimbat Oana Monea strategia?

Ea a fost una dintre domnișoarele care au testat fidelitatea bărbaților care au decis să participe la emisiunea Insula Iubirii, de la Antena 1. Oana Monea a participat de mai multe ori la programul televizat, de fiecare dată în calitate de ispită.

Frumoasa blondină are 34 de ani și este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Nu a profesat în domeniul în care a știut, ci a ales să se aventureze în lumea afacerilor. Astfel, tânăra deține un salon de înfrumusețare în Constanța, oferă cursuri specializate în frumusețe și are un magazin online.

A devenit foarte cunoscută după ce a participat prima dată la Insula Iubirii, unde și-a jucat foarte bine rolul de ispită. Oana Monea a abordat atunci tactica sensibilității pentru a scoate la iveală emoțiile cele mai profunde ale bărbaților care au vrut să își testeze fidelitatea.

În sezonul curent de la Antena 1, Oana Monea și-a schimbat abordarea. Tânăra și-a propus să scoată la suprafață puterea și magnetismul. Astfel, a decis să adopte o perspectivă ușor lipsită de implicare emoțională. Mulți s-au întrebat care a fost motivul pentru care a recurs la o astfel de atitudine.

El este bărbatul care a cucerit inima ispitei

Răspunsul ar putea fi că Oana Monea are iubit. Frumoasa blondină l-a ținut ascuns multă vreme de ochii curioșilor, însă în urmă cu puțin timp a făcut publică o fotografie în care i-a dezvăluit jumătate de chip. Tânăra a postat mai multe imagini și din vacanța în care a dus-o bărbatul.

Ispita care l-a făcut pe concurentul Marius Moise, lias Făt Frumos, să îi cadă în plasă a confirmat că inima sa îi aparține deja unui bărbat. L-a ținut departe de atenția publicului până acum. Oana Monea a dezvăluit identitatea bărbatului în brațele căruia și-a găsit liniștea.

Pentru a nu lăsa loc de interpretare, frumoasa blondină a notat în dreptul unei fotografii ce poate fi vizualizată și în galeria acestui material un mesaj concis. Omul meu – este textul prin care Oana Monea a impus limite în ceea ce-l privește pe partenerul său.

Potrivit imaginilor publicate pe Instagram, Oana Monea se află acum în vacanță, în Italia, cu iubitul ei. Cei doi parteneri au luat masa împreună și au recurs la tot felul de gesturi romantice pentru a-și arăta afecțiunea, după cum se poate observa în galeria foto.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro