28 sept. 2023 | 17:39

Oana Monea de la Insula Iubirii şi Cătălin Cazacu, replici pline de ironie. De la ce a pornit totul între ispită şi prezentator: „Derutant”

Monden
Oana Monea de la Insula Iubirii şi Cătălin Cazacu, replici pline de ironie. De la ce a pornit totul între ispită şi prezentator:
Oana Monea de la Insula Iubirii şi Cătălin Cazacu, replici pline de ironie. De la ce a pornit totul între ispită şi prezentator: "Derutant"

Scandal de proporții chiar la TV! Oana Monea de la Insula Iubirii şi Cătălin Cazacu au aruncat săgeți unul către celălalt, chiar în direct la emisiunea lui Dan Capatos. Au apelat la cele mai ironice și răutăcioase replici, totul dintr-un motiv care a deranjat-o pe celebra ispită.

Oana Monea și Cătălin Cazacu, ceartă de proporții

Oana Monea și Cătălin Cazacu au intrat în polemici, după ce au deschis subiectul Insula Iubirii. În platoul emisiunii Xtra Night Show s-a discutat despre cum au stat, de fapt, lucrurile între ispită și Marius Moise, unul dintre concurenți.

Oana Monea și Marius Moise au făcut spectacol în emisiune, după ce l-a făcut pe concurent să se îndrăgostească de ea, deși venise pe Insulă cu iubita lui. În emisiunea lui Dan Capatos, ispita a încercat să detalieze momentele care au deranjat-o.

Unul dintre momentele care au deranjat-o pe Oana Monea a avut loc în jacuzzi, când acesta a profitat de spumă și a încercat să pună mâna ispitei în zona lui intimă. Atunci, și-a dat seama că bărbatul exagerează.

”Nu s-a întâmplat nimic rău acolo. Am avut o reacție corectă, sau poate trebuia chiar mai mult de atât. Poate trebuia să reacționez chiar mai mult. Nu mă așteptam și am fost conștientă că în spate este o producție care are încredere în mine, că nu mi se poate întâmpla nimic rău.

A fost un moment neașteptat. A fost o chestiune de o secundă. Nu pot să spun că m-a forțat cineva. Nici nu știam ce se întâmplă. Fiind într-un jacuzzi, fiind spumă…”, a declarat Oana Monea, la Xtra Night Show.

După cele povestite de Oana Monea, Cătălin Cazacu a avut o reacție surprinzătoare, plină de sarcasm, pe motiv că ispita exagerează, pentru că asta îi era menirea acolo: să ispitească.

„Din momentul în care tu te duci ca ispită, jobul tău e de ispită, adică el a fost ispitit să meargă mai departe? Am văzut că vă și pupați”, a contrazis Cătălin Cazacu.

Când s-au sărutat, de fapt, Oana Monea și Marius Moise

Oana Monea a explicat că nu s-a temut pentru siguranța ei în momentul în care Marius Moise a încercat să profite de situație. Știa că există acolo o întreagă echipă ce are grijă de buna funcționare a lucrurilor, lăsându-l pe concurent să își arate adevărata față.

Vezi și: Cine este Oana Monea de la Insula Iubirii 2023. Cu ce se ocupă blondina care l-a ispitit pe Marius și a făcut-o să plângă pe Bianca Giurcă

„Eu am fost conștientă unde mă duc, producția ne lasă pe noi ispitele să facem ce vrem, nu ne-au spus ei ce să facem. Consider că s-a făcut vâlvă deja, nu consider că am fost abuzată și nu mă plătește nimeni să zic asta. E clar că m-a deranjat da, dar nu am plecat traumatizată”, a mai spus Oana.

Ispita a ținut să precizeze că ea și concurentul s-au sărutat după câteva zile de la incident. Când situația s-a mai domolit între ei, l-a lăsat pe iubitul Biancăi să se apropie și mai mult de ea.

„Am văzut că v-ați sărutat, sărutat…”, a mai spus Cazacu.

„Dar eu asta zic, adică înainte să facă el gesturile alea deplasate, s-au întâmplat niște lucruri, nu s-au întâmplat lucrurile astea mergând pe stradă, știi ce zic?”, a completat Cătălin Cazacu.

„Scena cu sărutul a fost după ce eu m-am supărat pe gesturile lui”, a mai spus ispita.

Faptul că sărutul a avut loc abia după gestul nepotrivit al concurentului l-a surprins și mai mult pe Cătălin Cazacu. Colegul lui Dan Capatos a ținut neapărat să-și exprime părerea, deranjat fiind de încercarea Oanei Monea de a se victimiza.

„A, atunci e și mai derutant”, a spus Cazacu ironic.

„Adică după ce te-ai enervat v-ați pupat?”, a completat și Capatos nedumerit.

Ce intenții a avut, de fapt, Oana Monea

Oana Monea a simțit că cei din platou o ironizează, dar a continuat să își spună punctul de vedere. Nu îl acuză pe Marius Monea că a abuzat-o și nici nu se plânge de nimic, dar mărturisește că nu s-a îndrăgostit de concurent.

Te-ar putea interesa și: Oana Monea, declaraţie de dragoste specială pentru iubitul său. Ispita de la „Insula Iubirii”, îndrăgostită nebuneşte

Chiar dacă părea apropiată de el, nu a avut intenția de a forma un cuplu cu acesta. A remarcat faptul că bărbatul a încercat să se schimbe pentru ea, chiar și din punct de vedere vestimentar, dar aceste aspecte nu au făcut-o să se îndrăgostească cu adevărat.

„El a zis că își dorește să se schimbe, chiar a încercat de multe ori să se schimbe. Chiar pot spune că a încercat să se schimbe pentru mine, nu mai purta tricouri, purta cămăși, de exemplu, care el la început venise cu un tricou cu Pokemon”, a mai spus ispita.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Schimbare pentru toți românii. Ce se întâmplă cu codul numeric persona
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA ASCUNDE un secret extrem de bine păstrat. Până acum, NIMENI nu a știut aceste lucruri
Capital.ro
Mâncarea viitorului care crește sălbatic în România: Algele Ulva | Cercetători din mai multe țări au venit să le studieze
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro