18 apr. 2022 | 08:33

Oana Lovin, declarații surpriză despre Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. A plătit-o vreun politician?

News
Oana Lovin, declarații surpriză despre Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. A plătit-o vreun politician?
Oana Lovin, mărturii despre Liviu Dragnea și Klaus Iohannis

Oana Lovin lovește din nou! Aceasta a vorbit despre cariera sa și a răspuns sincer unor întrebări controversate. Ce spune ea despre Liviu Dragnea și despre președintele României? Nimeni nu s-ar fi așteptat la aceste detalii. ,,Nu avem decât să lăsăm timpul să lucreze în favoarea mea și să vedeți că nu-mi schimb părerea, nimic’‘, a povestit ea. A fost sau nu plătită de vreun politician să vorbească la TV?

Oana Lovin, mărturii incredibile: ce spune despre Liviu Dragnea și Klaus Iohannis.

Oana Lovin a răspuns sincer unor întrebări de foc. Aceasta a mărturisit că nu a fost niciodată plătită de vreun politician pentru a apărea pe micile ecrane.

Ea a mărturisit că este clar un gram de nebunie inexplicabilă în ceea ce face, dar nu a primit niciodată bani pentru asta. Cea din urmă a subliniat că oricum faptele sale arată acest lucru.

,,Nu, nu m-a plătit. Dacă urlam împotriva USR, eram PSDistă. Dacă îi cert pe cei din PSD, sunt AURist. Când îi cert pe toți, sunt rusofilă.

Cumva sunt de toate și concluzia e simplă, nu sunt nimic, nici eu nu știu ce sunt, nu știu nici eu ce mă mână, e clar că e un gram de nebunie inexplicabilă în ceea ce fac, dar nu, n-am fost plătită, iar faptele mele, adică, eu n-am spus oamenilor, eu n-am cu ce dovezi să vin, să arăt că nu am fost plătită.

Nu avem decât să lăsăm timpul să lucreze în favoarea mea și să vedeți că nu-mi schimb părerea, nimic”, a povestit femeia, pentru click.ro.

,, Știm foarte bine ce s-a întâmplat în perioada aia”

Prezentatoarea de TV a mai precizat că este doar o coincidență între PSD și apropierea ei de formațiune în perioada lui Liviu Dragnea. Ea a observat o serie de măsuri și un program de guvernare în acea perioadă care au reușit să o cucerească.

,,Coincidența a făcut ca PSD-ul să vină cu niște măsuri, cel puțin PSD-ul în perioada lui Dragnea, a venit cu niște măsuri și cu un program de guvernare care m-a cucerit. Din el au implementat doar o parte din măsuri și nu au avut timp să-l implementeze pe tot, știm foarte bine ce s-a întâmplat în perioada aia”, a subliniat ea.

Cea din urmă a declarat că nu îl cunoaște personal pe Liviu Dragnea și nici nu este parte dintr-un partid. De asemenea, despre Klaus Iohannis a spus că este un om trist cu o experiență tristă.

,,Nu, nu-l cunosc pe Liviu Dragnea. N-am avut nicio plăcere să-l cunosc. Nu, nu sunt în niciun partid politic. Klaus Iohannis mi se pare că e un om trist, cu o existență tristă.”

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Șoc în lumea teatrului. Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro