Oana Lovin, declarații surpriză despre Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. A plătit-o vreun politician?

Oana Lovin, declarații surpriză despre Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. A plătit-o vreun politician?
Oana Lovin, mărturii despre Liviu Dragnea și Klaus Iohannis

Oana Lovin lovește din nou! Aceasta a vorbit despre cariera sa și a răspuns sincer unor întrebări controversate. Ce spune ea despre Liviu Dragnea și despre președintele României? Nimeni nu s-ar fi așteptat la aceste detalii. ,,Nu avem decât să lăsăm timpul să lucreze în favoarea mea și să vedeți că nu-mi schimb părerea, nimic’‘, a povestit ea. A fost sau nu plătită de vreun politician să vorbească la TV?

Oana Lovin, mărturii incredibile: ce spune despre Liviu Dragnea și Klaus Iohannis.

Oana Lovin a răspuns sincer unor întrebări de foc. Aceasta a mărturisit că nu a fost niciodată plătită de vreun politician pentru a apărea pe micile ecrane.

Ea a mărturisit că este clar un gram de nebunie inexplicabilă în ceea ce face, dar nu a primit niciodată bani pentru asta. Cea din urmă a subliniat că oricum faptele sale arată acest lucru.

,,Nu, nu m-a plătit. Dacă urlam împotriva USR, eram PSDistă. Dacă îi cert pe cei din PSD, sunt AURist. Când îi cert pe toți, sunt rusofilă.

Cumva sunt de toate și concluzia e simplă, nu sunt nimic, nici eu nu știu ce sunt, nu știu nici eu ce mă mână, e clar că e un gram de nebunie inexplicabilă în ceea ce fac, dar nu, n-am fost plătită, iar faptele mele, adică, eu n-am spus oamenilor, eu n-am cu ce dovezi să vin, să arăt că nu am fost plătită.

Nu avem decât să lăsăm timpul să lucreze în favoarea mea și să vedeți că nu-mi schimb părerea, nimic”, a povestit femeia, pentru click.ro.

,, Știm foarte bine ce s-a întâmplat în perioada aia”

Prezentatoarea de TV a mai precizat că este doar o coincidență între PSD și apropierea ei de formațiune în perioada lui Liviu Dragnea. Ea a observat o serie de măsuri și un program de guvernare în acea perioadă care au reușit să o cucerească.

,,Coincidența a făcut ca PSD-ul să vină cu niște măsuri, cel puțin PSD-ul în perioada lui Dragnea, a venit cu niște măsuri și cu un program de guvernare care m-a cucerit. Din el au implementat doar o parte din măsuri și nu au avut timp să-l implementeze pe tot, știm foarte bine ce s-a întâmplat în perioada aia”, a subliniat ea.

Cea din urmă a declarat că nu îl cunoaște personal pe Liviu Dragnea și nici nu este parte dintr-un partid. De asemenea, despre Klaus Iohannis a spus că este un om trist cu o experiență tristă.

,,Nu, nu-l cunosc pe Liviu Dragnea. N-am avut nicio plăcere să-l cunosc. Nu, nu sunt în niciun partid politic. Klaus Iohannis mi se pare că e un om trist, cu o existență tristă.”