Oana Lis şi-a schimbat look-ul. Soţia fostului edil, de nerecunoscut: a întinerit brusc

Oana Lis şi-a schimbat look-ul. Soţia fostului edil, de nerecunoscut: a întinerit brusc
Ce schimbare de look si-a facut Oana Lis

Oana Lis a reușit, din nou, să-și surprindă fanii de pe rețelele sociale. Soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a decis să facă o schimbare radicală de look, odată cu sosirea sezonului tomnatic. Vedeta și-a schimbat culoarea părului și s-a tuns. Cum arată acum.

Ce schimbare de look și-a făcut Oana Lis

Toată România o cunoaște pe Oana Lis, fiind una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Soția lui Viorel Lis a reușit, de-a lungul timpului, să câștige simpatia și admirația oamenilor prin felul său optimist de a fi, precum și simțul dezvoltat al umorului ce o caracterizează.

În urmă cu puțin timp, Oana Lis a luat o decizie care i-a schimbat total înfățișarea, vedeta simțind nevoia unei schimbări care să o definească. Pentru că se spune că o femeie care dorește o schimbare face prima vizită la coafor, soția lui Viorel Lis pare să fi urmat același exemplu.

Diva și-a surprins, recent, urmăritorii de pe rețelele sociale cu o imagine inedită, postată miercuri, 28 septembrie. Oana Lis a suferit o adevărată transformare de look.

Vedeta și-ar fi făcut breton și ar fi decis să-și schimbe culoarea părului. Mai exact, diva s-ar fi vopsit într-o nuanță caldă de roșcat deschis, ce îi pune în evidență trăsăturile chipului.

Fotografia cu noua înfățișare a fost extrem de apreciată de admiratorii Oanei Lis, care i-au transmis numai mesaje de felicitări și încurajări vedetei, felicitând-o pentru alegerile făcute.

„Vă îmbrățișez cu drag și respect din Brașov

The best!!!

Chiar esti bine asa

Esti tare frumoasă!

Frumoasa și sexy

Ce bine îți stă asa!! Superbă”, sunt doar câteva dintre comentariile laudative primite de Oana Lis pe Facebook.

„Se vede că nu este perucă de calitate!”

Pe de altă parte, câțiva internauți au criticat-0 pe Oana Lis, acuzând-o că ar fi purtat o perucă de calitate îndoielnică. Soția lui Viorel Lis nu le-a răspuns cârcotașilor, până acum.

„Ai perucă?

Pari obosita ca si cum nu ai dormit toată noaptea…

Nuu, se vede că nu este perucă de calitate! Tu ai un păr superb.., doar trebuie să îți arate o coafeză cum să te aranjezi să iasă cârlionții perfecți și cu volum.

Important este sufletul frumos, nu peruca! Dacă țineți așa mult la fizionomie , am să vă trimit la primăvară niște „botox” din plante medicinale, cadou!”, i-au transmis utilizatorii de Facebook.