Oana Lis, apariție surpriză în București. Ce a făcut soția lui Viorel Lis

Oana Lis, apariție surpriză în București. Ce a făcut soția lui Viorel Lis
Cum a apărut Oana Lis în București

Mulți au rămași uimiți atunci când au auzit că soția lui Viorel Lis a luat decizia de a se înscrie la Facultatea de Psihologie. A trecut însă ce vreme de atunci, iar în urmă cu un an de zile, Oana Lis a promoveze examenul de licența. Așadar, ea este acum medic psiholog în toată regula.

Oana Lis, apariție surpriză în București

Din cauza vârstei înaintate a soțului său, care poate risca o formă mai severă a coronaviruslui, Oana Lis evită pe cât posibil să-l scoată din confortul locuinței sale. Așadar, pentru a mai face puțină mișcare și pentru a lua aer, soția lui Viorel Lis mai face câte o plimbare pe jos prin București.

Nu cu mult timp în urmă, reporterii impact.ro au avut ocazia să o surprindă pe soția fostului primar al Capitalei mergând la o terasă din Floreasca. Însă de această dată ea a preferat să conducă. Se pare că Oana Lis era foarte nerăbdătoare să servească o băutură caldă, deoarece în timp ce urca în mașină a omis să-și pună corect masca de protecție, care îi atârna doar pe o parte a feței, scrie impact.ro.

De ce a ales Oana Lis această cale academică

Oana Lis a avut această ambiție și iată că la vârsta de 40 a reușit să obțină titulatura de psiholog. Soția fostului primar al Capitalei a decis chiar să își deschidă un cabinet de consiliere.

Se pare că soția lui Viorel Lis a decis ales să urmeze această facultate din cauza traumelor din copilărie. Pe vremea când Oana Lis era doar un copil, mama sa a decedat. Astfel, tatăl său rămas să o crească și să aibă grijă de ea.

Oana Lis a absolvit examenele cu note bune

Notele pe care Oana Lis le-a obținut la examenul final arată clar că soția fostului primar al Bucureștiului a fost o studentă silitoare. Vedeta a luat nota maximă la proba orală, iar la examenul scris ea a obținut nota 8.80. Mai mult, pe lângă acestă nouă specializare, ea a absolvit și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, mai scrie sursa citată.

”Am luat 8.80 la scris și 10 la oral! Sunt super fericită și mândra de mine. În sfârșit, sunt și eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoștință! Gata, puteți să mă felicitați. În timp ce eu dădeam licența, Viorel băga la păcănele, a scris Oana Lis la acea vreme pe pagina sa de Facebook.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI