Oana Ioniță din “Inimă de ţigan”, din nou la TV. În ce emisiune o poți admira (exclusiv)

de: Avramescu Elena
28 02. 2022

Cu 18 ani în urmă, Oana Ioniță a devenit cunoscută atunci când a fost desemnată „Miss Playboy”, după care a reușit să bifeze apariții în media, cât și un rol în telenovela care a cucerit România, „Inimă de țigan”. După divorțul de Dan Neagoe, un om de afaceri din Teleorman, Oana n-a mai apărut în showbizz, însă a revenit de curând pe micile ecrane în calitate de concurent la MasterChef.

Oana Ioniță din “Inimă de ţigan”, apare într-o emisiune la TV

Oana Ioniță a fost de acord că ofere un interviu, în exclusivitate pentru impact.ro, în care a povestit despre marea ei pasiune pentru gătit.

La scurt timp după ce a terminat filmările pentru „Pup-o, mă! 2”, Oana Ioniță a trecut de audițiile MasterChef, astfel că se numeră printre cei 20 de finaliști care se bat pentru trofeu și marele premiu. Iar Oana este complet schimbată și nu mai seamănă deloc cu cea care poza în celebra revistă pentru bărbați sau prezenta „Vremea” într-un cunoscut ziar din București.

„Înainte să intru la MasterChef am primit mai multe sfaturi pe care nu le-am ascultat. Nu cred că e ceva ce m-ar fi ajutat. Când ești acolo și simți pe pielea ta presiunea și adrenalina momentului, nu ai timp să te gândești la sfaturi. Iei deciziile instant și nu sunt mereu cele mai bune. Pe tot parcursul show-ului nu am avut frici.

Cred că totul se întâmplă în viață pentru mine și nu împotriva mea. Îmi doream să rămân în concurs în fiecare zi, dar eram și pregătită să accept o eventuală plecare.

Bucătarul din mine e ca un Buddha mic și gras care zâmbește cu satisfacție când gătește, în timp ce meditează. El e bucătarul de acasă. Cel de la MasterChef e un fel de Speedy Gonzales dat în urmărire generală”, a declarat fosta Miss Playboy, Oana Ioniță.

„Aș putea mânca, fără probleme, până la sfârșitul vieții, carne de miel”

Oana s-a înscris la show-ul culinar MasterChef deoarece îi place să mănânce, dar și pentru că îi place să gătească foarte mult.

„Aș putea mânca, fără probleme, până la sfârșitul vieții, carne de miel preparată 6 ore la foc mic în cuptor. M-aș putea lipsi, fără regrete, de fructe de mare”, a mai spus aceasta.

Oana a învățat tainele bucătăriei chiar de la bunica ei, iar acum ori de câte ori face un preparat învățat de la ea își aduce aminte de momentele plăcute pe care le petreceau împreună. Cu toate acestea, nu s-a gândit nicio clipă că MasterChef este mult mai mult decât plăcerea de a face de mâncare.