Oana Cuzino a anunțat despărțirea de PRO TV. Ce s-a întâmplat după 18 ani de colaborare. Chiar ea a spus

Oana Cuzino a anunțat despărțirea de PRO TV. Ce s-a întâmplat după 18 ani de colaborare. Chiar ea a spus
Oana Cuzino, anunț neașteptat

Oana Cuzino a făcut un anunț neașteptat! Fanii celebrului medic sunt surprinși de cele scrise de aceasta în recentul mesaj de pe rețelele de socializare. Specialistul a renunțat la colaborarea cu PRO TV după 18 ani. Care este motivul?

Oana Cuzino pleacă de la PRO TV!

Oana Cuzino este unul dintre cei mai cunoscuți medici de la noi care s-a bucurat de-a lungul timpului de proiecte înfloritoare pe micile ecrane. Românii au ajuns să o adore și să o urmărească nu doar pentru sfaturile sale extrem de utile.

Iată că medicul a anunțat de curând pe rețelele de socializare că după 18 ani de colaborare cu PRO TV  ea și trustul au decis de comun acord să pună punct relației profesionale.

Cea din urmă a subliniat că în calitate de medic sănătatea și stilul de viață au reprezentat și reprezintă principala sa preocupare, lucru pe care a încercat să-l insufle tuturor în fiecare ediție din proiectele pe care le-a dirijat.

Tocmai pentru a ajunge la cât mai mulți oameni a abordat situația altfel și a dat naștere ‘universului DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiențăp media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă bazată pe tehnologia digitală online.’

Specialistul a mai scris în mesaj că timpul profesional necesar unui astfel de proiect de comunicare a devenit din ce în ce mai mare și datorită faptului că DOC s-a situat în fiecare lună pe poziția de lider a segmentului, ar fi luat această decizie.

Unde o vor găsi fanii de acum încolo?

  • Doctorul și-a încheiat mesajul pentru internauți astfel:

‘DOC este doctorul personal al fiecăruia în sănătate și lifestyle și vă mulțumesc că sunteți parte activă din acest Univers complex, dedicat sănătății și stării de bine! Aveți grijă de sănătate! Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața!’

‘Entuziasmul cu care este urmărit și strânsa interacțiune pe care o am cu milioane de oameni, în orice moment al zilei, a schimbat paradigma de comunicare, permițând să fim mai aproape de ei, depășind comunicarea convențională și constrangerile impuse prin intermediul unei televiziuni.

DOC reprezintă un întreg univers prin conținutul original, pastilele și interviurile DOC EXPERT INSIGHTS, instrumentele DOC sau platformele DOC Time și Health Shop, precum și marca “Recomandat DOC”, garanția unei experiențe complete, de la informare, educare și autoevaluare, până la identificarea și adoptarea soluției potrivite, totul într-o singură sesiune de browser!’
Oana Cuzino (Sursa: Fcaebook.com)

Urmăriți Playtech.ro și pe