O vedetă din România, inconștiență totală. S-a filmat când conducea cu 200 km/h

de: Stan Nicu
19 01. 2021

O vedetă din România a comis o inconștiență totală. S-a filmat în timp ce conducea cu 200 de kilometri la oră. Despre cine este vorba și ce ar putea să pățească, citiți în articolul de mai jos.

Inconștiență la volan. Ce vedetă din România a gonit cu peste 200 de Km/h, pe A3, pe muzica lui Florin Salam

O vedetă din România, inconștiență totală în timp ce se afla la volan. S-a filmat în timp ce conducea cu mai bine de 200 de kilometri la oră.

Loredana Chivu, căci despre ea este vorba, s-a filmat la volan, în timp ce aproape zbura cu mult peste viteza legală, cu peste 200 de km la oră, pe autostrada care duce spre Ploiești.

Loredana Chivu o ține numai într-o aroganță

Loredana Chivu, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul de la noi, nu se uită la bani când vine vorba de vacanțe, haine extravagante și ieșirile în cele mai scumpe restaurante. În plus, de când s-a întors din vacanța din Dubai, Loredana Chivu o ține tot într-o aroganță.

De data aceasta, Loredana Chivu a încălcat urât de tot regulile de circulație. Adică, Loredana Chivu s-a filmat la volanul bolidului de lux, în timp ce rula cu mult peste viteza legală pe autostrada care duce spre Ploiești, potrivit cancan.ro.

De unde ar avea Loredana Chivu bani pentru aroganțele pe care le face

Loredana Chivu a uitat tot ce a învățat la școala de șoferi și a apăsat tare pe pedala de accelerație, ajungând să ruleze cu mai mult de 200 de kilometri la oră, pe Autostrada 3. Astfel, dacă frumoasa bondină era în vizorul unui echipaj de poliție rutieră, aceasta s-ar fi ales cu o amendă uriașă și risca să rămână și fără permisul de conducere.

Cei care se întreabă de unde are Loredana Chivu bani să facă aroganță după aroganță, aceștia trebuie să știe că vedeta ar deține mai multe contracte de imagine cu diferite branduri.

Ce bolid de lux și-a făcut cadou Loredana Chivu

Astfel, încasează bani frumoși încât să-și poată permite absolut tot ce își vrea. De curând, blondina și-a cumpărat o superbă mașină, nouă, fiind vorba de un Mercedes S 560 Coupe. După achiziționare, vedeta și-a postat pe conturile sale de socializare mai multe fotografii cu bolidul de lux.

În plus, fanii virtuali ai Loredanei Chivu au copleșit-o cu felicitări pentru noua achiziție pe care, din spusele sale, a făcut-o de una singură. ”Cele mai frumoase cadouri mi le fac singură! Bine ai venit, bby frumoasa, a meritat așteptarea”, a scris Loredana Ghivu pe pagina personală de Facebook la momentul când a intrat în posesia mașinii.