Inconștiență fără limite. Un tată își pune fetița de 1 an la volan în timpul mersului. Ce se întâmplă câteva secunde mai târziu depășește orice imaginație

Inconștiență fără limite. Un tată își pune fetița de 1 an la volan în timpul mersului. Ce se întâmplă câteva secunde mai târziu depășește orice imaginație

Imagini revoltătoare la Cluj, acolo unde un tată inconștient își ține fetița în brațe în timp ce conduce pe șosea. Copilașul, de nici 1 anișor, abia își poate ține echilibru, susținându-se de volanul instabil al mașinii.

Părinte inconștient, viața copilului pusă în mare pericol

Momentul a fost filmat, cel mai probabil, de mama copilului, auzindu-se pe fundal, pe lângă muzică, niște râsete de femeie. În imaginile publicate pe Facebook se observă cum un tânăr își  ține fetița minoră în brațe, în timp ce conduce. La un moment dat, fetița se întoarce către tată, moment în care șoferul imprudent își ia ambele mâini de pe volan pentru a-și ajuta copilul.

La scurt timp, fiind un bebeluș cu multă energie, fetița se ridică în piciorușe și prinde volanul cu ambele mâini pentru a se juca. Tatăl, vizibil încântat, pare să fie atent mai mult la fetiță decât la drum.

Nu trece o perioadă lungă de timp, iar fetița se dezechilibrează, moment în care tatăl o dojenește: „Ce ai făcut? Uită-te în față la drum. Prinde volanul și condu. Stai în picioare și ține-te de volan

În urma imaginilor revoltătoare, mai mulți oameni s-au autosesizat și au transmis mesaje critice la adresa părinților iresponsabili. În afara faptului că micuța nu se află într-un scaun de mașină destinat copiilor de vârsta ei, se poate observa că nici tatăl nu și-a luat măsuri de siguranță cu privire la folosirea centurii de siguranță.

Polițiștii clujeni au declarat pentru Mediafax că s-au autosesizat și s-au efectuat verificări cu privire la această infracțiune, reușind chiar să-l identifice pe conducătorul autoturismului.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călărași, județul Cluj. Acesta fost invitat la sediul Poliției municipiului Turda pentru clarificarea situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au spus polițiștii de la IPJ Cluj.

Vezi imaginile video:

Copilotul meu ❤

Publicată de Imbrea Florin pe Luni, 1 iunie 2020

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI