O tânără, voluntar la ISU Prahova, dată afară după ce a ridiculizat serviciul unic de urgenţă 112 pe TikTok

O tânără, voluntar la ISU Prahova, dată afară după ce a ridiculizat serviciul unic de urgenţă 112 pe TikTok
O tânără, voluntar la ISU Prahova, dată afară din cauza unei postări pe TikTok

O tânără, voluntar în cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență din Vălenii de Munte, a fost dată afară, decizia finală fiind luată în cursul zilei de luni, 8 noiembrie, în urma unei ședințe organizate de conducerea ISU Prahova.

Voluntară dată afară din cauza unei postări pe TikTok

Din filmare reiese că tânăra, îmbrăcată în uniforma Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, imită pe un ton sarcastic un dialog cu un operator de la 112. Atitudinea fetei nu a fost pe placul conducerii unității.

În filmarea postate pe TikTok, tânăra părea că ridiculizează serviciul unic de urgență 112. Gestul controversat a fost făcut în timp ce era îmbrăcată cu uniforma de serviciu. Acest detaliu i-a adus și sancționarea. Conducerea ISU Prahova nu a fost de acord cu asocierea imaginii instituției cu o astfel de postare publică.

”Domnişoara din videoclipul postat pe o reţea de socializare este voluntar ISU Prahova din anul 2019, desfăşurând activitatea în cadrul Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natura profesională.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet.

Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. Tododată, menţionăm că la nivelul instituţiei s-a luat decizia de reziliere a contactului de voluntariat”, potrivit Biroului de Presă al ISU Prahova.

ISU Prahova a scos la concurs un post de subofițer tehnic principal

În urmă cu câteva zile, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat scoaterea la concurs a unui post de subofițer tehnic principal în cadrul Serviciului Logistic. Ca și condiții, candidații trebuie să prezinte dovada vaccinării, că au trecut prin boală, un test rapid sau un test RT-PCR negativ.

De asemenea, candidații pentru postul de subofițer tehnic principal în cadrul Serviciului Logistic nu trebuie să fie militar în rezervă.

„Am scos la concurs un post de subofițer tehnic principal în cadrul Serviciului Logistic și îți propunem să încerci să-l ocupi tu!

Nu trebuie să fii cadru militar activ ca să te poți înscrie. Acest post este pentru orice ????? sau militar în rezervă și nu necesită studii superioare

Atenție: Dacă te-am făcut curios, ai la dispoziție 10 zile pentru depunerea cererii de înscriere până în data de 12.11.2021 inclusiv, la ora 15.00 iar celelalte documentele constitutive ale dosarului de recrutare se pot depune până în data de 19.11.2021 inclusiv, la ora 15.00”, a anunțat ISU Prahova, care a precizat că mai multe detalii cu privire la postul scos la concurs pot fi găsite pe site-ul instituției.