O tânără polițistă din Botoșani le ia apărarea colegilor agresivi: “bombardieri și copilași care abia și-au șters mucii”

O polițistă din Botoșani le ia apărarea colegilor săi agresivi. Omul legii, aspru criticat pentru reacția sa

Din ce în ce mai multe cazuri cu ofițeri de poliție maltratând oamenii sub pretextul nesupunerii legii apar în vizorul românilor! De data asta, reacție unei polițiste din Botoșani a venit în prim-plan. Aceasta și-a apărat colegii, iar pentru asta a fost aspru criticată de cetățeni.

Botoșani: O polițistă și-a apărat colegii agresivi

Nu puține sunt cazurile în care polițiștii profită de uniformă, mai ales în vremurile acestea. Declarația pe proprie răspundere pentru ieșirea din domiciliu și respectarea tuturor măsurilor de prevenție hrănesc războiul dintre Poliție și cetățeni. Dacă dimineață un caz din Călărași îi arăta pe oamenii legii drept victime, acum românii iau la cunoștință noi agresiuni din partea ofițerilor. O polițistă încurajează atitudinea colegilor săi și îi apără vehement în aceste situații. Andra Lichiardopol, o tânără polițistă din Botoșani, se plânge că legile din România favorizează infractorii, lansând un atac asupra celor veniți recent din străinătate.

Mai mult decât atât, Andra a luat apărarea coleg care a maltratat un cetățean pe o stradă din București, arătându-se indignată de cei care criticau atitudinea omului legii. Aceasta a subliniat că în cei 13 ani de carieră nu a luat la cunoștință un caz în care un polițist să fi fost agresiv cu un cetățean nejustificat, spunând că jandarmii și oamenii legii au chiar prea multă răbdare. Cu un limbaj inadecvat statutului pe care-l deține, a început să atace fără precedent oamenii pe care a jurat să-i apere. Polițista din Botoșani a șters la scurt timp postarea pe care o făcuse. Nu se știe dacă și-a dat seama că a greșit sau dacă s-a simțit împinsă de alți factori pentru a face asta ori pur și simplu nu și-a mai asumat cele scrise, preferând să nu mai dea piept furiei cetățenilor.

O polițistă din Botoșani le ia apărarea colegilor agresivi
O polițistă din Botoșani le ia apărarea colegilor agresivi

„«O să ieşim peste voi în stradă!»”

”Şi pentru că m-a scos din sărite şi m-a uluit, în acelaşi timp, comentariul unei aşa zise doamne profesor care spunea «o să ieşim peste voi în stradă!»… Păi, măi doamna profesor de muzică, şi toţi ceilalţi cetăţeni indignaţi, cetăţeni de bine, nu bombardieri şi copilaşi care abia şi-au şters mucii de la năsuc şi pentru că au internet îşi permit să înjure Poliţia ca la uşa cortului… Nu uita, dragă doamnă, că poliţistul este ZID între dumneata şi infractorii de cea mai joasă speţă!!! Atacul asupra unui poliţist fie el şi verbal, este atac asupra statului, implicit asupra cetăţeanului onest!”
Andra Lichiardopo, polițista din Botoșani

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI