21 nov. 2023 | 17:40

O tânără din judeţul Mureş a câştigat Vocea Ungariei. Cine este Erika Szakács, artista care i-a cucerit pe maghiari

Monden
O tânără din judeţul Mureş a câştigat Vocea Ungariei. Cine este Erika Szakács, artista care i-a cucerit pe maghiari
O tânără din judeţul Mureş a câştigat Vocea Ungariei. Cine este Erika Szakács, artista care i-a cucerit pe maghiari

O româncă a cucerit Ungaria, după ce a dovedit că are o voce de senzație. Erika Szakács, originară din județul Mureș, a reușit să câștige emisiunea Vocea Ungariei și să impresioneze atât juriul, cât și o țară întreagă. Cine este mureșeanca ce a adus în România premiul cel mare de la vecini.

O româncă a câștigat Vocea Ungariei

O româncă i-a cucerit pe vecinii unguri cu talentul ei. Încă de la preselecțiile pe nevăzute a făcut furori, reușind să întoarcă toate scaunele. A avut un parcurs uimitor, a evoluat din ce în ce mai mult în cadrul competiției și așa a reușit să dovedească faptul că este cea mai bună.

A avut o apariție de senzație și a ridicat toată sala în picioare cu timbrul ei special. Piesa pe care a interpretat-o i s-a potrivit perfect și toată lumea a fost surprinsă de talentul tinerei din România, la care nimeni nu e aștepta să fie și câștigătoarea de la Vocea Ungariei.

Erika Szakács a reușit să se facă iubită în rândul telespectatorilor, care au sprijinit-o în marea finală și au ajutat-o să plece acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu. Mai exact, mureșeanca noastră a venit în România cu 36 de milioane de forinţi.

“Nu pot să cred! Adică, nu știu dacă să plâng sau să râd!”, a declarat Erika.

Cine este tânăra Erika Szakács

Szakács Erika este din satul Murgești, comuna Acățari din județul Mureș. Aceasta a fost pasionată de muzică încă de la o vârstă fragedă și mereu a dorit să devină cântăreață, însă nu se gândea să aibă parte de un asemenea succes colosal.

Află și: Porecla pe care Tudor Chirilă i-a pus-o lui Horia Brenciu la Vocea României. Toată sala a început să râdă

A iubit mereu muzica și s-a apucat de studii din timp, motiv pentru care a studiat la Liceul de Arte din Târgu Mureș. A fost sprijiniți de mulți oameni, care credeau în talentul ei și au îndrumat-o să participe la mai multe competiții muzicale.

Și-a încercat norocul și la Vocea Ungariei și s-a dovedit a fi un mare succes. A plecat acasă cu premiul cel mare și a dovedit tuturor că nimic nu este imposibil dacă lupți pentru visul tău și mai ales dacă ai un talent de care să te folosești din plin.

Erika nu se aștepta să câștige

Săptămână după săptămână, tânăra de doar 18 ani i-a uimit pe membrii juriului. Aceștia observau că este din ce în ce mai bună și erau surprinși de evoluția ei, deși încă de la început a fost luată în vizor drept cea mai bună de pe scenă, așa cum spunea  Manuel, unul dintre jurați.

Erika Szakács a fost coordonată de Miklósa Erika Kossuth și Ferenc Liszt, care au ajutat-o să ajungă în marea finală. Tânăra nu s-a așteptat să plece acasă cu premiul cel mare și spunea că scopul ei a fost dezvoltarea ei personală, motiv pentru care a participat la concurs.

Te-ar putea interesa și: O mai ţii minte pe călugărița care a câștigat Vocea Italiei? E schimbată total, a renunţat la viaţa monahală

Totuși, este mândră de realizarea ei și știe că de aici începe marea sa carieră de succes. Are doar 18 ani, dar o ambiție de fier și o dorință mare de a devenit cunoscută în toată lumea pentru talentul ei.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Locul din România care are peste 10 milioane de ani. Este una dintre cele mai frumoase destinații turistice
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
GALERIE FOTO Cum s-a văzut aurora boreală pe cerul județelor din România
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un celebru astrolog, previziuni despre Florin Piersic. Mesaj legat de starea de sănătate a actorului
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin SĂ FIE INTERZIS complet. Nimeni nu ar fi crezut că se va lua o astfel de DECIZIE
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro