O tânără din Iași s-a spânzurat în dulapul apartamentului pe care abia îl închiriase. Detalii cutremurătoare

O tânără din Iași s-a spânzurat în dulapul apartamentului pe care abia îl închiriase. Detalii cutremurătoare
O tânără din Iași s-a spânzurat în dulapul apartamentului pe care abia îl închiriase

O tânără de 20 de ani a fost găsită spânzurată într-un dulap în apartamentul ce îl închiriase de doar câteva zile. Aceasta se mutase de puțin timp în apartamentul din cartierul Galata. Cel ce a făcut descoperirea macabră a fost chiar proprietarul apartamentului. Acesta a găsit-o pe tânără pe la ora prânzului, sunând la numărul de urgențe 112 cât mai repede. Cadrele medicale s-au prezentat la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei.

Tânără găsită spânzurată în dulap

Tânăra de doar 20 de ani a fost găsită spânzurată în dulapul apartamentului abia închiriat. Bărbatul ce a găsit-o este chiar proprietarul apartamentului, în jurul orei 10:30. Imediat, un echipaj medical s-a prezentat, împreună cu polițiștii. Medicii nu au mai putut face nimic, doar au constatat decesul. Din spusele acestora, tânăra era decedată de câteva ore. Polițiștii criminaliști au împânzit zona și fac cercetări în acest moment. Se pare că femeia nu a lăsat nici un bilet de adio, acest lucru face ca ancheta polițiștilor să fie mult mai complicată.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că o tânără a fost găsită spânzurată într-un imobil. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

De ce s-a sinucis tânăra?

Deocamdată nu este clar de ce s-a sinucis tânăra de 20 de ani, polițiștii încă fac cercetări. A fost găsită de către proprietarul apartamentului în dulap. Potrivit „BZI”, aceasta ar fi fost într-o relație cu un bărbat. Iar, de ceva timp, relația n-ar mai fi mers atât de bine ca de obicei. În urmă cu câteva zile, aceasta s-ar fi cercat cu individul respectiv, iar din această cauză ar fi recurs la gestul extrem. Informație nu este sigură în totalitate, ea fiind furnizată de surse din cadrul anchetei.

După ce au constat decesul, medicii i-au transportat trupul neînsuflețit al tinerei la IML, Institutul de Medicină Legală. În continuare, aici se va efectua necropsia, iar ulterior se vor stabili cauzele decesului. Deocamdată, anchetatorii merg pe varianta sinuciderii, însă iau în calcul mai multe variante. În aceeași zi, polițiștii au audiat mai multe persoane din zonă și din cercul de prieteni ai tinerei pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat. Tânăra era din județul Suceava, Slatina și a lucrat într-un club.